Kies echt wat u zelf mooi vindt en niet wat Pinterest laat zien

Waarom deze reden bovenaan staat? Wij zijn ervan overtuigd dat dit het meest belangrijk is. Een deur van Pinterest staat in elke woning anders. U leeft in uw woning, dus u voelt wat het meest esthetisch en het meest praktisch is in uw woning.

Match de stalen deur met de rest van het interieur (kleur en lijnen)

  • De kleuren spreken misschien wel voor zich, maar toch zien we vaak dat er voor zwart wordt gekozen, terwijl andere kleuren misschien wel een veel mooiere optie zijn.
  • Heeft u bijvoorbeeld een aanrechtblok, zorg dan, als er lijnen in de deur komen, dat deze doorlopen. Dit kan bijvoorbeeld ook zo zijn met andere deuren of meubels in uw huis.
  • Daarnaast is het mooi als de lijnen niet op ooghoogte lopen. Denk bijvoorbeeld aan een pui naast de eettafel. Als u aan het eten bent is het niet fijn als u steeds een lijn op ooghoogte naast u hebt.

Vindt u het moeilijk, kijk dan wél op Pinterest

Weet u van uzelf dat u er echt niet uit gaat komen, omdat u simpelweg geen idee hebt wat mooi kan zijn, dan adviseren wij om wél op Pinterest te zoeken. Vaak kunt u dan in ieder geval veel wegstrepen van wat u níet mooi vindt.

Heeft u weinig licht in huis, kies dan voor niet teveel staal

Wilt u graag zoveel mogelijk licht behouden, dan is een grof profiel misschien niet zo geschikt. Slanke profielen zorgen natuurlijk voor meer glas, dus voor meer licht. Daarnaast is het handig om het ontwerp dan eenvoudig te houden, of in ieder geval niet teveel lijnen te gebruiken.

Gesloten deur met glas en zwart staal

Bent u producten in uw interieur snel zat, ga dan voor een tijdloze deur

Bent u iemand die wekelijks een rondje door uw huis maakt om alles op een andere plek te zetten? Dan bent u waarschijnlijk uw deur in een bijzondere kleur, of met een bijzonder ontwerp zo zat. Ga daarom voor iets rustigs. Dit hoeft natuurlijk niet gelijk een standaard drievaks verdeling te zijn.

Durft u risico te nemen, kies écht iets anders dan anders

Wordt u niet snel iets zat, maar durft u echt een risico te nemen? Dan kunt u natuurlijk alle kanten op. Bedenk een leuke kleur, of een gaaf ontwerp! Wij vinden het geweldig om dit met u uit te denken. We hebben natuurlijk verschillende ontwerpen die bijna nooit voorkomen, leuk als die deur precies bij u in huis staat!

Stalen deuren met bovenlicht in knusse woning
Advies

Laat u adviseren door onze adviseurs

Als laatste is het natuurlijk niet helemaal aan u. Wij kunnen u zeker adviseren in wat het mooiste wordt in uw woning. Denk aan het lijnenspel, maar ook aan de kleuren. Daarom komen we ook graag op locatie zodat we optimaal mee kunnen denken. Van stalen puien tot stalen taatsdeuren, wij realiseren het voor u.

Stalen deuren in knus restaurant in Meppel
Stalen buitenpuien in hotelchique keuken
Stalen deuren met kruis in het glas
Stalen scharnierdeur in keuken van landelijke woning
Stalen deuren in knus restaurant in Meppel
Stalen buitenpuien in hotelchique keuken
Stalen deuren met kruis in het glas
Stalen scharnierdeur in keuken van landelijke woning