Kies echt wat je zelf mooi vindt en niet wat Pinterest laat zien

Waarom deze reden bovenaan staat? Wij zijn ervan overtuigd dat dit het meest belangrijk is. Een deur van Pinterest staat in elke woning anders. Jij leeft in jouw woning, dus jij voelt wat het meest esthetisch en het meest praktisch is in jouw woning.

Match de stalen deur met de rest van het interieur (kleur en lijnen)

  • De kleuren spreken misschien wel voor zich, maar toch zien we vaak dat er voor zwart wordt gekozen, terwijl andere kleuren misschien wel een veel mooiere optie zijn.
  • Heb je bijvoorbeeld een aanrechtblok, zorg dan, als er lijnen in de deur komen, dat deze doorlopen. Dit kan bijvoorbeeld ook zo zijn met andere deuren of meubels in je huis.
  • Daarnaast is het mooi als de lijnen niet op ooghoogte lopen. Denk bijvoorbeeld aan een pui naast de eettafel. Als je aan het eten bent is het niet fijn als je steeds een lijn op ooghoogte naast je hebt.

Vind je het moeilijk, kijk dan wél op Pinterest

Weet je van jezelf dat je er echt niet uit gaat komen, omdat je simpelweg geen idee hebt wat mooi kan zijn, dan adviseren wij om wél op Pinterest te zoeken. Vaak kun je dan in ieder geval veel wegstrepen van wat je níet mooi vindt.

Heb je weinig licht in huis, kies dan voor niet teveel staal

Wil je graag zoveel mogelijk licht behouden, dan is een grof profiel misschien niet zo geschikt. Slanke profielen zorgen natuurlijk voor meer glas, dus voor meer licht. Daarnaast is het handig om het ontwerp dan eenvoudig te houden, of in ieder geval niet teveel lijnen te gebruiken.

Ben je producten in je interieur snel zat, ga dan voor een tijdloze deur

Ben jij iemand die wekelijks een rondje door je huis maakt om alles op een andere plek te zetten? Dan ben je waarschijnlijk jouw deur in een bijzondere kleur, of met een bijzonder ontwerp zo zat. Ga daarom voor iets rustigs. Dit hoeft natuurlijk niet gelijk een standaard drievaks verdeling te zijn.

Durf je risico te nemen, kies écht iets anders dan anders

Wordt je niet snel iets zat, maar durf je ect een risico te nemen? Dan kun je natuurlijk alle kanten op. Bedenk een leuke kleur, of een gaaf ontwerp! Wij vinden het geweldig om dit met je uit te denken. We hebben natuurlijk verschillende ontwerpen die bijna nooit voorkomen, leuk als die deur precies bij jou in huis staat!

Advies

Laat je adviseren door onze adviseurs

Als laatste is het natuurlijk niet helemaal aan jou. Wij kunnen je zeker adviseren in wat het mooiste wordt in jouw woning. Denk aan het lijnenspel, maar ook aan de kleuren. Daarom komen we ook graag op locatie zodat we optimaal mee kunnen denken. Van stalen puien tot stalen taatsdeuren, wij realiseren het voor je.