Brons glas

Brons glas is niet ondoorzichtig, waardoor het een super mooie look kan geven. Door de bruine tint geeft het een warme uitstraling. Dit glas adviseren we vaak bij een vloer met bruine of beige kleuren.

Stalen deur met brons glas in Rosmalen

Grijs glas

Heeft u in uw interieur meer grijstinten, maar wilt u hetzelfde effect creëren als bij brons glas? Dus niet alle jassen in de hal zien, of niet al het speelgoed in de speelkamer? Grijs glas is dan ook een mooie optie. Als de ruimte achter dit glas donker is ziet u echt veel minder van wat er achter het glas zit. Zoals bij dit project de trap.

Openstaande stalen deur met grijs rookglas in woning in Amersfoort

Melk glas

Voor een kast of toilet is melkglas een fijne optie. Hier ziet u helemaal niets doorheen, hooguit een lamp. Zo sluit u de ruimte helemaal af, maar heeft u toch een mooie stalen deur met glas. Dit is vaak minder ‘hard’ dan als u een hele zwarte deur toepast.

Stalen schuifdeur met mat glas

Satijn glas

Voor bijvoorbeeld op een kantoor is privacy door stalen puien ideaal. Maar wilt u wel een lichte ruimte houden, dan is satijn glas heel handig. Hier ziet u wel schimmen, lampen en wat kleur doorheen, maar toch heeft u voldoende privacy. Ideaal om bijvoorbeeld een kantoor en showroom van elkaar af te sluiten. Ook een leuk idee is om alleen het middelste glasvak met speciaal glas toe te passen, zoals in de afbeelding hiernaast.

Stalen zwarte puien van Blecks

Canalé glas

Dit glas werd veel in de jaren ’60 toegepast. Wij merken dat dit weer helemaal een trend wordt! Leuk, want wij houden van unieke deuren met persoonlijke wensen. Dit glas in verkrijgbaar in blank en mat. Ook dit glas kan zorgen voor privacy op je werkplek.

Zwarte stalen taatsdeur met zijpaneel met figuurglas in hotelchique woning met warme tinten

Blank glas

Het meest wordt natuurlijk nog steeds gekozen voor blank glas. Wij passen standaard gelaagd veiligheidsglas toe. Dit zorgt ervoor dat wanneer er schade ontstaat, er een barst in het glas komt. Op die manier valt het niet uiteen in scherven. Dit is waarom het veiligheidsglas wordt genoemd.

Detail van stalen scharnierdeur met handgreep

Dichte panelen

Naast glas kan er ook gekozen worden voor dichte panelen. Deze kunnen wij in dezelfde kleur als de deur poedercoaten. Maar deze panelen kunnen wij ook beplakken met bijvoorbeeld leer, behang, hout of bijvoorbeeld met hetzelfde materiaal als de vloer die in de woning ligt.

Ook zo'n mooie deur?

Zelf uw deur ontwerpen

Kunt u een nog mooiere deur ontwerpen? Wij zijn benieuwd welke soorten glas we tegen gaan komen!

Stalen deur met rookglas voor een strakke afwerking van de trap
Stalen schuifdeur met mat glas
Bronzen stalen deuren gerealiseerd door Blecks in Rosmalen
Glazen deur met wijn erachter
Stalen deur met rookglas voor een strakke afwerking van de trap
Stalen schuifdeur met mat glas
Bronzen stalen deuren gerealiseerd door Blecks in Rosmalen
Glazen deur met wijn erachter