Transparantie bij Blecks

Wat mij opviel toen ik kwam werken bij BLECKS®

 

Eigenlijk begon het nog eerder dan mijn eerste dag. De eerste keer dat ik op de Hanzeweg kwam, was voor mijn sollicitatiegesprek. Ik merkte gelijk een heerlijke open sfeer, die eigenlijk alleen maar bevestigd werd toen ik mijn eerste werkweken had.

Ik geloof dat onze klanten dit ook zo voelen.

PROCES
Blecks® is open en transparant wat betreft haar proces. Dit zie je al terug in het gebouw. Naast Studio Blecks heb je de grote werkplaats en zie je personeel  hard werken om de zo mooi mogelijke deuren te maken.
Hier zie je hoe de stalen deuren, (of andere stalen oplossingen) met precisie, voor de klant worden gefabriceerd. Daarnaast zie je ook hoe de producten vanuit de poedercoater weer terugkomen en dus al bijna helemaal klaar zijn om naar de klant te gaan, om door ons montageteam te worden gemonteerd.

STUDIO BLECKS
Naast het proces heb je als klant in Studio Blecks echt het gevoel dat je op je gemak bent. Aartjan neemt je mee in de wereld van stalen deuren, en helpt je zo een keuze te maken die echt bij je past. Je krijgt verschillende profielen, handgrepen en kleuren te zien. Daarnaast kun je de indeling van de deur precies maken zoals jij dat wilt. Aartjan stelt vervolgens direct een offerte op, zodat je gelijk weet welke prijzen hangen aan de door jou samengestelde deur.

WEBSITE
Maar zelfs voordat je Studio Blecks bezoekt, kun je al een deur samenstellen op de website. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent, en kun je voor jezelf de opties al op een rijtje zetten.
Ideaal natuurlijk, dat als je niet helemaal weet wat mogelijk is op locatie, Blecks zelfs thuis langskomt om advies te geven.