Stap 1: Een vrijblijvende offerte

Via onze configurator ontwerpt u gemakkelijk uw stalen deur en ontvangt u direct de offerte in de mail. Wilt u een gespecialiseerde offerte, neem dan contact met ons op.

Stap 2: Een afspraak in onze showroom

U heeft uw stalen deur samengesteld via de configurator, maar toch nieuwsgierig hoe ze er in echt uit zien? Kom dan langs in onze showroom. Hier staan diverse voorbeelden van onze stalen deuren. Onze vakbekwame medewerkers geven u graag een duidelijk advies. Tijdens een persoonlijk gesprek komen we tot de mooiste ideeën.

Stap 3: Inmeten en definitief ontwerp

U besluit over te gaan tot de koop van de stalen deur. Wij komen op locatie inmeten en geven advies in uw situatie. Na het inmeten maken wij een definitieve tekening van de stalen deur. Ons vakkundig team maakt het ontwerp helemaal naar uw wens. Als deze volledig akkoord is wordt de deur in eigen werkplaats geproduceerd.

Stap 4: Productie van een Blecks stalen deur

De stalen deuren of puien van Blecks worden door de vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, in elkaar gelast en voorzien van de nodige afwerking, hang- en sluitwerk. Vervolgens worden de deuren voorzien van een poedercoating in de gewenste kleur.

Stap 5: Montage van de Blecks stalen deur

Uw stalen deur wordt in de werkplaats gereed gemaakt voor montage. Op de overeengekomen datum wordt de deur op locatie geplaatst en voorzien van het glaswerk.