Dit is BLECKSⓇ

Een stalen deur van formaat, de ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens. De BLECKS® stalen deuren met glas creëren een unieke ambiance en een fortuinlijk gevoel van ruimte in ieder interieur. De stalen binnendeuren BLECKS® worden toegepast in zowel woningen als zakelijke projecten.

BLECKS® is een merk van Van Hierden Metaal uit Barneveld. Van Hierden Metaal is een ervaren bedrijf in het leveren van staalproducties voor uiteenlopende sectoren. BLECKS® onderscheidt zich door de complete en persoonlijke aanpak, van ontwerp tot aan de oplevering. BLECKS® levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Daarnaast hechten wij veel waarde aan echte stalen deuren.

Ontstaan uit de vraag van diverse personen en bedrijven besloten wij stalen deuren te gaan maken. Dankzij onze vele jaren ervaring in de stalen constructies en goed verdiepen in kwaliteit, hebben wij onze BLECKS® stalen deuren gelanceerd.

 

Maak kennis met ons vakkundig team

Theo
van Hierden

Eigenaar

Klara
van Hierden

Administratief medewerkster

Mandy
Uleman

Management assistent

Arend
Kleijer

Monteur

Arjan
van de Herik

Monteur

Beert
van Vliet

Constructie- en bankwerker

Corné
van Luttikhuizen

Constructie- en bankwerker

Dennie
van Bruggen

Constructie- en bankwerker

Erwin
Stoffelsen

Constructie- en bankwerker

Wat wij belangrijk vinden

Als u aan ons vraagt wat wij belangrijk vinden is dit echte stalen deuren voor een zo betaalbaar mogelijk bedrag te plaatsen. Waar er helaas veel aluminium deuren geplaatst worden blijven wij kiezen voor echt staal. Dit doen wij vanwege de stevigheid van de deuren en de mooie afwerking die mogelijk is. Ook is een stalen deur symmetrisch aan beiden kanten.

Ons team hecht veel waarde aan persoonlijke aanpak, kwaliteit  en vakkundig werk. Wij staan in voor uw persoonlijke wensen.

Wat onze klanten zeggen

 • T Shioda

  “Vakkundig bedrijf dat in staat is om op prachtige wijze op maat taatsdeuren te realiseren en te plaatsen! Echt een aanrader.Wat onze klanten zeggen”

 • Erwin Driessen

  “Super mooie taatsdeur bij ons geplattst en een zeer scherpe prijs die ver onder de andere aanbieding zat . Hier geldt goedkoop is geen duurkoop. Alles is top en hoge kwaliteit. Van contact met Theo tot persoonlijk tijdens monteur, in woord top. Zeker aan te raden dus, gr 2 zeer tevreden klanten Erwin en Wendy”

 • Frits Willemsen

  “Wij hebben bij Blecks stalendeuren besteld en zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Zeer goede kwaliteit en heel mooi en netjes gemonteerd. Afspraken zijn nagekomen, je hoefde niet steeds er achter aan te gaan maar in één keer was alles perfect.”

Meer informatie over BLECKS®?

Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie over BLECKS®? Neem contact met ons op.

Ga naar Contact
Staal of aluminium ?

Op internet wordt regelmatig uw aandacht getrokken door te spreken over stalen deuren, terwijl een aluminium deur wordt aangeboden. Een aluminium deur is voordeliger, maar is niet te vergelijken met een stalen deur. Blecks deuren zijn uitsluitend van staal. Het is maar dat u het weet!

Offerte aanvragen
WIJ ZIJN BLECKS®
 • icon Deskundig advies
 • icon Uitzonderlijk maatwerk
 • icon Binnen 8 weken geleverd
 • icon 10 jaar garantie
 • Echt staal, dus geen aluminium
Gratis inspiratieboek?

Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van BLECKS®. Vraag ons gratis inspiratieboek aan.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!