Een unieke ambiance met de stalen deuren van BLECKS® 

Een stalen deur van formaat, de ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens. De BLECKS® stalen deuren met glas creëren een unieke ambiance en een fortuinlijk gevoel van ruimte in ieder interieur. De stalen binnendeuren BLECKS® worden toegepast in zowel woningen als zakelijke projecten. 

BLECKS® is een merk van Van Hierden Metaal uit Barneveld. Van Hierden Metaal is een ervaren bedrijf in het leveren van staalproducties voor uiteenlopende sectoren. BLECKS® onderscheidt zich door de complete en persoonlijke aanpak, van ontwerp tot aan de oplevering.

Ontwerp van een BLECKS® stalen deur

Iedere stalen binnendeur van BLECKS® wordt volledig op maat ontworpen, geheel naar uw eigen wensen. We beperken ons niet tot standaard systemen en oplossingen. Tijdens een persoonlijk gesprek komen we tot de mooiste ideeën en producten. Na akkoord op de offerte en ontwerp van uw stalen deuren, komen we de stalen deur of deuren bij u op locatie inmeten

Over Blecks - Stalen deur binnen

Productie van een BLECKS® stalen deur

De stalen deuren of puien van BLECKS® worden door de vakkundige metaalbewerkers van Van Hierden Metaal op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, in elkaar gelast en voorzien van de nodige afwerking, hang- en sluitwerk. Vervolgens worden ze voorzien van een poedercoating in de gewenste kleur (zwart is de standaard). Tenslotte wordt de deur voorzien van het enige echte merklabel: BLECKS®. Daar kunt u trots op zijn! 

Over Blecks - Stalen deur binnen

Plaatsing van een BLECKS® stalen binnendeur

Op de overeengekomen datum worden de deuren op locatie geplaatst en voorzien van het glaswerk. Dat we degelijk en deugdelijke kwaliteit leveren garanderen we met wel 10 jaar garantie op het staalwerk.

U weet genoeg? Laten we een afspraak inplannen om uw wensen te bespreken. Vraag alvast het inspiratieboek aan of neem contact met ons op. 

Vraag hier uw offerte aan
Meer informatie over BLECKS®?

Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie over BLECKS®? Neem contact met ons op.

Ga naar Contact
Staal of aluminium ?

Op internet wordt regelmatig uw aandacht getrokken door te spreken over stalen deuren, terwijl een aluminium deur wordt aangeboden. Een aluminium deur is voordeliger, maar is niet te vergelijken met een stalen deur. Blecks deuren zijn uitsluitend van staal. Het is maar dat u het weet!

Offerte aanvragen
WIJ ZIJN BLECKS®
  • icon Deskundig advies
  • icon Uitzonderlijk maatwerk
  • icon In 6 weken geleverd
  • icon 10 jaar garantie
  • Echt staal, dus geen aluminium
Gratis inspiratieboek?

Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van BLECKS®. Vraag ons gratis inspiratieboek aan.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!