Stalen deuren van Blecks®

 

Bent u op zoek naar echte stalen deuren om uw interieur een luxe uitstraling te geven? BLECKS® produceert én monteert stalen deuren op maat. Stel zelf uw stalen deuren samen in onze ontwerptool of neem contact op voor meer informatie. 

Op deze pagina vindt u een overzicht van de soorten stalen deuren die wij aanbieden. Daarnaast gaan we verder in op wat stalen deuren precies zijn, hoe u de beste stalen deur voor uw situatie kiest, de verschillende kleuren, de montage van stalen deuren en het verschil tussen aluminium en stalen deuren.

Stalentaatsdeuren

Taatsdeuren worden in het plafond en de vloer bevestigd en kunnen naar beide zijden worden geopend. Elke…

Ga naar

Stalenscharnierdeuren

De scharnierdeuren worden geplaatst in een slank kozijn van staal. Een voordeel van een scharnierdeur…

Ga naar

Stalenschuifdeuren

De ranke profielen bieden evenwicht in ieder interieur. Doordat de schuifdeuren in of voor een wand worden…

Ga naar

Stalenopdekdeuren

Alle stalen opdekdeuren van BLECKS® zijn voorzien van paumelle scharnieren. Hierdoor verwisselt u de…

Ga naar

Stalenpuikozijnen

Exclusieve puikozijnen op maat gemaakt door de vakmensen van Blecks. U heeft de keuze uit diverse profielen…

Ga naar

Handgrepen

Handgrepen op maat van Blecks. Om een beeld te geven van de mogelijkheden zijn op onze website de basismodellen…

Ga naar

Wat zijn stalen deuren?

 

Stalen deuren werden vroeger veel gebruikt in fabrieken, boerderijen en openbare gebouwen. Dankzij het tijdloze design past een stalen deur bij ieder interieur en bij iedere woning. Elke stalen deur wordt door ons op maat gemaakt. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Ook wordt elke stalen deur volgens traditionele vakmanschap vervaardigd. Wij bieden diverse soorten stalen deuren aan. Denk hierbij aan taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, opdekdeuren en puikozijnen. Iedere stalen deur heeft zijn eigen voordelen. Ook hebben stalen deuren een slank profiel en zijn ze voor de stevigheid volledig gelast. De lasnaden hiervan slijpen wij weg, zodat u geen naden meer ziet.

Stalen deuren van Blecks®

 

Een stalen deur van formaat, de ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens. De BLECKS® stalen deuren met glas creëren een unieke ambiance en een fortuinlijk gevoel van ruimte in ieder interieur. De stalen binnendeuren BLECKS® worden toegepast in zowel woningen als zakelijke projecten.

BLECKS® is een merk van Van Hierden Metaal uit Barneveld. Van Hierden Metaal is een ervaren bedrijf in het leveren van staalproducties voor uiteenlopende sectoren. BLECKS® onderscheidt zich door de complete en persoonlijke aanpak, van ontwerp tot aan de oplevering. BLECKS® levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Daarnaast hechten wij veel waarde aan echte stalen deuren.

stalen deuren

Waarom kiezen voor stalen deuren?


De stalen deuren of puien van BLECKS® worden door de vakkundige metaalbewerkers van Van Hierden Metaal op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, in elkaar gelast en voorzien van de nodige afwerking, hang- en sluitwerk. Vervolgens worden ze voorzien van een poedercoating in de gewenste RAL-kleur. Tenslotte wordt de deur voorzien van het enige echte merklabel: BLECKS®. Daar kunt u trots op zijn.

U kunt bij ons makkelijk uw toekomstige stalen deur zelf samen stellen. Dit doet u in onze eenvoudige configurator.

Gratis inspiratieboek?

Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van BLECKS®. Vraag ons gratis inspiratieboek aan.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!