19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd
Detail van harmonicawand van staal in Nijmegen
Maak uw keuze

Onze prachtige stalen deuren

Bent u op zoek naar echte stalen deuren om uw interieur een luxe uitstraling te geven? BLECKS® produceert én monteert stalen deuren op maat. Stel zelf uw stalen deuren samen in onze ontwerptool of neem contact op voor meer informatie.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de soorten stalen deuren die wij aanbieden. Daarnaast gaan we verder in op wat stalen deuren precies zijn, hoe u de beste stalen deur voor uw situatie kiest, de verschillende kleuren en we gaan verder in op  de montage van stalen deuren.

Wat zijn stalen deuren?

Stalen deuren werden vroeger veel gebruikt in fabrieken, boerderijen en openbare gebouwen. Dankzij het tijdloze design past een stalen deur bij ieder interieur en bij iedere woning. Elke stalen deur wordt door ons op maat gemaakt. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Ook wordt elke stalen deur volgens traditioneel vakmanschap vervaardigd. Wij bieden diverse soorten deuren van staal aan. Denk hierbij aan taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren en harmonicadeuren. Iedere stalen deur heeft zijn eigen voordelen. Ook hebben stalen deuren een slank profiel en zijn ze voor de stevigheid volledig gelast. De lasnaden hiervan slijpen wij weg, zodat u geen naden meer ziet.

Stalen deuren van Blecks

Een stalen deur van formaat, de ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens. De BLECKS® metalen deuren met glas creëren een unieke ambiance en een fortuinlijk gevoel van ruimte in ieder interieur. Onze stalen binnendeuren worden toegepast in zowel woningen als zakelijke projecten.

BLECKS® is een merk van Van Hierden Metaal uit Barneveld. Van Hierden Metaal is een ervaren bedrijf in het leveren van staalproducties voor uiteenlopende sectoren. BLECKS® onderscheidt zich door de complete en persoonlijke aanpak, van ontwerp tot aan de oplevering. BLECKS® levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Daarnaast hechten wij veel waarde aan echte stalen deuren op maat.

Een bronzen stalen deur gerealiseerd door Blecks in Brandwijk

Waarom kiezen voor stalen deuren?

Alle stalen binnendeuren of puien van BLECKS® worden door de vakkundige metaalbewerkers van Van Hierden Metaal op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, in elkaar gelast en voorzien van de nodige afwerking, hang- en sluitwerk. Vervolgens worden ze voorzien van een poedercoating in de gewenste RAL-kleur.

U kunt bij ons eenvoudig uw toekomstige stalen deur zelf samen stellen. Dit doet u in onze eenvoudige configurator.

Een zwarte stalen deur gerealiseerd door Blecks in Nijkerk

Enkele stalen deuren

Een stalen binnendeur zal op een moderne manier zorgen voor prachtig lichtinval in de ruimte na de deur. Wanneer u minder oppervlak heeft, is een enkele stalen deur een elegante uitkomst. Is het oppervlak waar de enkele stalen deur geplaatst wordt ietwat groter dan de gewenste deur? Dan kunt u er altijd voor kiezen om naast deze stalen binnendeur glazen zijpanelen te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat er nog meer aandacht gaat naar de stalen deur en dat er meer licht in de ruimte valt.

Op de foto aan de rechterzijde is een enkele stalen taatsdeur te zien. Deze taatsdeur zit aan de bovenkant vast in het hout en aan de onderkant in de grond.

Een enkele stalen deur gerealiseerd door Blecks in Opheusden

Dubbele stalen deuren

Een stalen binnendeur is al een eyecatcher op zichzelf, maar dubbele stalen deuren zorgen voor een waardig entree. Dubbele openslaande deuren zijn prachtig in het huis of op het kantoor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dubbele taatsdeuren. Iedereen die de ruimte betreedt, zal zich welkom voelen. Dit komt doordat de dubbele metalen deuren zorgen voor een breed oppervlak met licht en stijl. Wilt u dit oppervlakte nog groter maken? Kies dan voor dubbele deuren van staal met prachtige glazen zijpanelen. Het elegante en luxueuze effect zal dan nog sterker zijn.

Heeft u minder ruimte voor openslaande deuren? Dan is er altijd de mogelijkheid om te kiezen voor ensuite deuren. Deze deuren schuiven in de wand, waardoor er geen openslaande deuren aan te pas komen.

Dubbele scharnierdeur van Blecks in kleurrijke woning in Den Haag

Stalen deuren met zijpanelen

Stalen deuren met panelen zijn ontzettend aantrekkelijk wanneer de deur op een groot oppervlak geplaatst gaat worden. Door het prachtige lichtinval kunnen ook kamers die normaal misschien minder belicht zijn, toch nog natuurlijk licht ontvangen. De zijpanelen kunt u bij BLECKS helemaal naar wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan andere vormen dan de ‘standaard’ rechthoeken zodat de zijpanelen aansluiten aan de wanden. Het kan voor onze ontwerpers niet gek genoeg! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om voor andere soorten glas te kiezen, bijvoorbeeld rookglas.

Wilt u kunnen genieten van veel natuurlijk licht? Kies dan voor een prachtige stalen pui als scheiding tussen binnen en buiten of verschillende ruimtes.

Op de foto hiernaast kunt u zien dat wij de stalen deur met zijpanelen laten aansluiten aan het keukenblad. Dit project hebben wij uitgevoerd in Barneveld.

Deuren van staal op maat gemaakt door Blecks
Configurator

Ontwerp uw eigen stalen deuren

Benieuwd hoe uw deur eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke op maat gemaakte stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Op maat gemaakte stalen vouwwand van Blecks

Metalen deuren in speciale kleuren

Bij stalen deuren zal u misschien aan zwarte stalen deuren denken, maar dat is totaal niet nodig! Bij BLECKS kunt u uw stalen deuren in elke gewenste RAL-kleur laten poedercoaten. Dit is een zeer sterke coat waardoor de kleur er niet vanaf slijt. Tegenwoordig zien wij in vele moderne interieurs de kleuren wit en brons terugkomen. Wit staat prachtig in de lichtere interieurs en brons staat perfect in de elegante interieurs. Ook antraciet en messing zijn opkomende kleuren, wanneer u zwart net iets te hard voor het oog vindt.

In de foto hiernaast kunt u een project zien met drie bronzen stalen deuren die wij geplaatst hebben. De bronzen kleur zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Witte stalen deuren in boothuis naar ontwerp van Piet Boon

Stalen handgrepen naar wens

Wanneer u kiest voor een nieuwe stalen deur van BLECKS, kiest u voor oneindige mogelijkheden. Ook voor het soort handgreep wat u wenst. Bij BLECKS heeft u ruime keuze in handgrepen. Daarnaast worden wij graag uitgedaagd, niks is voor ons te gek.

Er zijn een aantal stalen handgrepen die wij toepassen op onze op maat gemaakte stalen deuren. Hieronder valt het klassieke handgreep, maar we hebben ook een ruime keuze in stalen handgreep die met het verlengde van de deur meelopen. Dit zorgt voor een elegante uitstraling en past perfect bij de karakteristieke sfeer van de stalen deur.

Een handgreep van een stalen deur gerealiseerd door Blecks

Uw eigen vlakverdeling

Bij BLECKS zijn we gewend om te werken met creatieve patronen en interessante vlakverdelingen. We kunnen uw stalen deur bijvoorbeeld plaatsen op ongelijke vlakken of schuine vlakken. Zo kunt u op elke gewenste plaats uw stalen deur plaatsen. Daarnaast kunt u met uw eigen vlakverdelingen of creatieve vormen bij ons aankomen. Wij houden van gewaagde keuzes.

Op de foto hiernaast is een project te zien die wij hebben uitgevoerd. Hier is te zien dat er gewerkt is met een creatieve vlakverdeling om de stalen deur op een mooie manier te laten aansluiten aan het aanrechtblad.

Stalen deur in Haarlem van Blecks

Montage van uw maatwerk stalen deur

Wilt u graag een deur van staal van BLECKS? Dan komen wij eerst de deur bij u inmeten zodat de deur uiteindelijk perfect in de deuropening past. Vervolgens ontvangt u van ons een tekening. Is de tekening akkoord? Dan gaan we de deur voor u produceren in onze werkplaats. Op de afgesproken datum komen we de deur monteren en voorzien van het gekozen glaswerk. Of u nu gaat voor een van onze stalen schuifdeuren of een taatsdeur, wij zorgen ervoor dat onze producten perfect passen in de kozijnen.

Deskundig advies
Uitzonderlijk maatwerk
Binnen 8 weken geleverd
10 jaar garantie
Écht staal, dus geen aluminium

Uw eigen stalen deur samenstellen?