De kleur antraciet in uw huis

Antraciet is misschien niet meteen de kleur waar u aan denkt wanneer u kiest voor stalen deuren. Toch is het een prachtige kleur om te overwegen. Antraciet kan perfect in combinatie met landelijke interieurs en biedt u een tijdloos design. De kleur antraciet brengen we op het staal aan met een sterke poedercoating. Zo bent u ervan verzekerd dat de kleur voor altijd steevast blijft zitten.

Stalen deur in keuken

Alle mogelijkheden bij een antraciete stalen deur

De mogelijkheden bij BLECKS zijn eindeloos. Zo heeft u keuze in verschillende deuren die ook nog een gecombineerd kunnen. De populairste deuren zijn stalen taatsdeuren, maar ook scharnierdeuren en schuifdeuren vallen in de smaak. U kunt uw deur naar wens ontwerpen. De handvaten, het aantal vlakken en het soort glas zijn extra keuzes die BLECKS voor u kan toevoegen. De stalen deuren van BLECKS laten veel meer licht toe in een ruimtes dan de standaard deuren. Dat benadrukt of versterkt de grootte van de ruimte achter de deuren. Bovendien kunt u kiezen voor zijpanelen, waardoor uw stalen deuren er nog beter uitspringen en er een compleet geheel ontstaat.

Dubbele strakke schuifdeur in lichte woning
Configurator

Ontwerp uw eigen antraciete stalen deur

Benieuwd hoe uw deur eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Dubbele strakke schuifdeur in lichte woning

Antraciete stalen deuren bij BLECKS

Bij BLECKS bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw antraciete stalen deuren. Onze antraciete stalen deuren zijn niet zomaar standaard metalen deuren. Een stalen deur van formaat, het ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens, dat zijn de stalen deuren van BLECKS. De stalen deuren geven uw huis het fortuinlijke gevoel wat het verdient. 

Onze antraciete stalen deuren worden door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien van het gekozen hang- en sluitwerk. Als laatste worden de stalen deuren voorzien van de antraciete poedercoating.

Stalen schuifdeur met handgreep over hele lengte
Vele kleurmogelijkheden

Alle mogelijkheden grijze stalen deuren

Wilt u een specifieke kleur grijs voor uw stalen deuren? Dat is voor BLECKS geen probleem. We kunnen de stalen deuren poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur. Wij helpen u graag met het vinden en ontwerpen van de mooiste stalen deuren die ook nog eens aansluiten qua kleur. Naast grijs zijn wit en brons tegenwoordig populaire kleuren voor de stalen deuren. U kunt ook dit altijd overwegen.

Bovenkant stalen roomdivider in keuken
Deuren van staal op maat gemaakt door Blecks
Stalen deur in keuken
Bovenkant stalen roomdivider in keuken
Deuren van staal op maat gemaakt door Blecks
Stalen deur in keuken