De kleur brons in uw huis

Brons is misschien niet de meest voor de hand liggende kleur wanneer u kiest voor een stalen deur. U zult als eerste neigen naar de zwarte kleur, toch is een andere kleur interessant om te overwegen. Brons is een prachtige en originele optie. Het geeft de ruimte een unieke uitstraling die niemand anders heeft.

Bent u benieuwd hoe een bronzen stalen deur eruit kan komen te zien? In een project in Rosmalen is de bronzen kleur toegepast op twee taatsdeuren en de wijnkast die zich naast elkaar bevinden. Deze bronzen deuren zijn een beleving voor ieder die zich hierbinnen beweegt.

Bronzen stalen deuren gerealiseerd door Blecks in Rosmalen

De verschillende opties voor uw bronzen staal deur

De opties zijn groot wanneer u kiest voor een bronzen staal deur. Allereerst heeft u keuze in het type deur wat u wilt laten plaatsen: een scharnierdeur, schuifdeur, taatsdeur, vouwwand of vaste wand. Daarnaast heeft u keuze in het aantal liggers en staanders. Ook het soort handgreep en het glas profiel is een keuze bij BLECKS. De mogelijkheden voor stalen deuren zijn bij BLECKS eindeloos. Wij worden graag uitgedaagd! Als u op zoek bent naar iets afwijkends kunt u contact met ons opnemen. We kennen geen grenzen voor de keuzes en mogelijkheden in onze unieke stalen deuren. Daarnaast kijken we graag mee wat de beste opties voor u zijn en komen wij met een passende offerte.

Bronzen stalen deuren bij BLECKS

Bij BLECKS bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw bronzen stalen deur. Onze bronzen stalen deuren zijn niet zomaar standaard metalen deuren. Een stalen deur van formaat, het ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens, dat zijn de stalen deuren van BLECKS. De stalen deuren geven uw huis het fortuinlijke gevoel wat het verdient. 

Onze bronzen stalen deuren worden door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien van het gekozen hang- en sluitwerk. Als laatste worden de stalen deuren voorzien van de bronzen poedercoating.

Configurator

Ontwerp uw eigen bronzen stalen deur

Benieuwd hoe uw deur eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Een bronzen stalen deur gerealiseerd door Blecks in Brandwijk
Vele kleurmogelijkheden

En niet alleen brons is mogelijk!

Bent u nog niet overtuigd van onze bronzen stalen deuren? Andere unieke kleuren zijn wit en antraciet. Heeft u een specifieke kleur die u graag wilt terugzien in de stalen deuren? Geen probleem, onze stalen deuren zijn verkrijgbaar in een poedercoating in elke gewenste RAL-kleur. Wij helpen u graag met het vinden van de mooiste deuren die ook nog eens aansluiten qua kleur. Zo maakt u van uw stalen deur een uniek stijlelement in uw woning. 

Dubbele bronzen deur in Brandwijk
Detail van profiel en handgreep bronzen stalen deur Blecks
Bronzen stalen deuren gerealiseerd door Blecks in Rosmalen
Dubbele bronzen deur in Brandwijk
Detail van profiel en handgreep bronzen stalen deur Blecks
Bronzen stalen deuren gerealiseerd door Blecks in Rosmalen