De voordelen van stalen ensuite deuren

Stalen ensuite deuren zijn een ruimtebesparende oplossing wanneer u uw oog heeft laten vallen op stalen deuren en de ruimte aan de kleine kant is. Stalen ensuite deuren schuiven in de lengte mee in de muur of langs de wand. Ze worden daarom ook wel schuifdeuren genoemd. U kunt ervoor kiezen om stalen zijpanelen toe te voegen, om het oog nog meer te laten trekken naar de stalen deur. De deuren zijn slank, waardoor er ruimtelijkheid wordt gecreëerd. Het vele glas wat gebruikt wordt doet hier nog een schepje bovenop.

Ensuite deuren staan prachtig tussen vele ruimtes in huis. De verbinding tussen de badkamer en de slaapkamer en de verbinding tussen de zithoek en eetkamer komen het vaakst voor. Wilt u de stalen elegantie van ensuite deuren op een andere plek? Wij komen met liefde de plek inmeten en de op maat gemaakte stalen ensuite deuren plaatsen.

Eindeloze keuzes bij het ontwerpen

Bij BLECKS heeft u ruime keuze in stalen deuren. U kunt uw eigen ontwerp laten maken of online uw deur ontwerpen. De mogelijkheden voor ensuite stalen deuren zijn bij BLECKS eindeloos. Wij worden graag uitgedaagd! Als u uw eigen ontwerp wilt aanleveren, is dit geen probleem. We kennen geen grenzen voor de keuzes en mogelijkheden in stalen deuren. Daarnaast kijken we graag mee wat de beste opties voor u zijn en komen wij met een passende offerte.

Zwart is de voor de hand liggende kleur voor stalen deuren. Is er een andere kleur voor de stalen ensuite deuren gewenst? Dit is geen probleem, in elke gewenste kleur kunnen de stalen deuren worden omgetoverd. Andere populaire maar unieke kleuren zijn antraciet, brons en wit. Wij helpen u graag met het vinden en ontwerpen van de mooiste stalen deuren die ook nog eens aansluiten qua kleur.

Configurator

Ontwerp uw eigen ensuite deuren

Benieuwd hoe uw ensuite deuren eruit gaan zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Stalen ensuite deuren bij BLECKS

Bij BLECKS bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw ensuite stalen deuren. Onze ensuite stalen deuren zijn niet zomaar standaard metalen deuren. Een stalen deur van formaat, het ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens, dat zijn de stalen deuren van BLECKS. De stalen deuren geven uw huis het fortuinlijke gevoel wat het verdient. 

Onze ensuite stalen deuren worden door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien van het gekozen hang- en sluitwerk. Als laatste worden de stalen deuren voorzien van de gewenste kleur poedercoating.

Heeft u nog vragen over onze deuren op maat? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom! In onze showroom kunt u de deuren in het echt bekijken.

 

Alles in mogelijk

Benieuwd wat BLECKS voor u kan betekenen?

Stalen schuifdeuren in plafond met spotjes
Stalen schuifdeuren in plafond met spotjes