De stalen handgrepen van BLECKS

Onze stalen handgrepen zijn niet zomaar standaard stalen handgrepen. De handgrepen worden gecreëerd naar eigen smaak en stijl. Het is maar net wat u wilt. Een stalen deur van formaat inclusief de beste handgrepen, het ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens, dat zijn de stalen deuren van BLECKS. De stalen deuren met de mooiste stalen handgrepen geven uw huis het fortuinlijke gevoel wat het verdient. 

H01 (steekt door)

Ronde handgreep die doorsteekt

H01

Ronde handgreep

H02

Platte strip bevestigd op stijl

H04

Vierkante handgreep

H05

Vierkante handgreep steekt door

H06

Hoeklijn

H08

T-greep (voor schuifdeur)

H09

Strip op stijl (voor schuifdeur)

H10

Deurklink met dag- en nachtslot

H20

Maatwerk handgreep. Keuze voor klant

Van klassieke tot moderne stalen handgrepen

De stalen handgrepen van BLECKS worden naar wens voor u gemaakt. U kunt ervoor kiezen om voor de klassieke handgrepen, ook wel deurklinken genoemd, te kiezen. Deze geven de stalen deur een elegante uitstraling. Bovendien zijn deze deurklinken ook van staal en passen ze perfect in combinatie met de stalen deur. Naast de klassieke kunt u ook kiezen voor moderne handgrepen. Deze handgrepen kunnen in het verlengde lopen van de deur (verticaal) maar ook horizontaal. Alles is mogelijk bij BLECKS. Onze ontwerpers staan te springen om u te helpen met uw perfecte stalen deur. 

Onze stalen handgrepen worden door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld, samen met de stalen deuren. De handgrepen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien aan de stalen deuren.

Configurator

Ontwerp uw eigen stalen deur

Benieuwd hoe uw deur met handgrepen eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Alles in mogelijk

Benieuwd wat BLECKS voor u kan betekenen?