Stalen puikozijnen BLECKS® 

Wat is een stalen puikozijn?

Een stalen puikozijn is te omschrijven als een kozijn dat een gevel of een gedeelte van een gevel inneemt. Daarnaast is het ook een scheidingswand tussen verschillende ruimtes. De stalen puikozijnen van Blecks zijn een samenstelling van staal en glas. Door het toepassen van veel glas in een smal profiel geeft de pui een ruimtelijk en licht gevoel. De stalen puikozijnen zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Denk hierbij aan een wand in een tuinhuisje of als een scheidingswand in uw kantoor. 

Wilt u de stalen puikozijnen van Blecks als gevel toepassen? Dat kan! Door het gebruik van de geïsoleerde profielen van Forster zijn de puien uitermate geschikt voor een binnen-buiten toepassing. 

Voordelen stalen puikozijn

Stalen puikozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Het staal is voorzien van een beschermlaag en van poedercoating. Dit zorgt ervoor dat u een geheel onderhoudsvriendelijk puikozijn heeft. Daarnaast geeft het een licht en ruimtelijk gevoel door de combinatie van slanke profielen en veel glas. 

Waarom een puikozijn kopen bij Blecks?

Puikozijnen zijn een prachtige toevoeging aan uw stalen deur van Blecks. Het stalen puikozijn krijgt dezelfde afwerking als de deur en vormt daarom één geheel met uw interieur. Kiest u voor een smal zijlicht of voor een gehele wand? 

Voor BLECKS® is niets te gek. We verleggen onze grenzen en daarnaast denken we out-of-the-box. We hebben een schat aan ervaring binnen de mogelijkheden en onmogelijkheden van staal. Wij denken graag met uw project mee!

Opties en afwerking

  • In plaats van transparant glas kan het stalen puikozijn ook uitgevoerd worden met geblindeerd of mat glas. Ook is er een keuze voor een brons- of grijs tint.
  • Afhankelijk van het toepassingsgebied heeft u de keuze uit diverse profielen en afwerkingen.

 

Stel uw stalen puikozijnen samen
Eerlijk zijn!

Het is jammer dat we het moeten melden, maar we hechten er waarde aan om u goed te informeren. Sommige collega's benoemen een aluminium deur ook als een stalen deur. Dit is echter niet correct. De prijs van een aluminium deur is lager, maar aluminium is ook zeker niet te vergelijken met staal. Bij Blecks werken we alleen met stalen deuren. Daar kunt u gerust op vertrouwen!

Offerte aanvragen
Vrijblijvende prijsopgave?

Wilt u meer informatie over de stalen puikozijnen van BLECKS® en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar homepage
WIJ ZIJN BLECKS®
  • icon Deskundig advies
  • icon Uitzonderlijk maatwerk
  • icon Binnen 8 weken geleverd
  • icon 10 jaar garantie
  • Echt staal, dus geen aluminium
Gratis inspiratieboek?

Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van BLECKS®. Vraag ons gratis inspiratieboek aan.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!