19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd

De kleur wit verwerkt in de stalen deuren

De kleur wit is een unieke kleur voor een stalen binnendeur. Meestal wordt er geneigd naar de kleur zwart, maar de witte kleur zorgt er wel meteen voor dat de stalen deur eruit springt. In tegenstelling tot zwarte deuren kan een witte stalen deur ook prachtig geplaatst worden tussen witte muren om de muur en de deur één geheel te laten worden.

Heeft uw ruimte een licht interieur en wilt u deze rust graag behouden? Dan is een witte kleur de perfecte mogelijkheid die daarnaast exclusiviteit uitstraalt. Stalen deuren zijn er om te zorgen voor zoveel mogelijk lichtinval in de ruimtes. Door te kiezen voor witte stalen deuren krijgt de ruimte optisch nog meer licht. De perfecte aanwinst voor ruimtes die minder daglicht te zien krijgen.

Eindeloze mogelijkheden voor de stalen deuren

U heeft eindeloze mogelijkheden wanneer u kiest voor witte stalen deuren bij BLECKS. Allereerst kunt u keuze maken uit het soort deur, bijvoorbeeld een dubbele stalen deuren, taatsdeuren of scharnierdeuren. Wanneer u de deuren liever niet naar binnen of buiten wilt openen kan de keuze gemaakt worden voor ensuite deuren of schuifdeuren. Daarnaast heeft u keuze in het aantal liggers en staanders en kunt u besluiten om een ander soort helder glas in de witte deuren te verwerken.

Configurator

Ontwerp uw eigen witte stalen deur

Benieuwd hoe uw deur eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

De voordelen van BLECKS

Bij BLECKS bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw witte stalen binnendeuren. Onze witte stalen deuren zijn niet zomaar standaard metalen deuren. Een stalen deur van formaat, het ultieme lichtinval en dat geheel naar uw eigen wens, dat zijn de stalen deuren van BLECKS. De stalen deuren geven uw huis het fortuinlijke gevoel wat het verdient.

Onze witte stalen deuren worden door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien van het gekozen hang- en sluitwerk. Als laatste worden de stalen deuren voorzien van de witte poedercoating.

Witte stalen deuren van BLECKS

De mogelijkheden voor uw witte deur van staal zijn bij BLECKS eindeloos. Wij worden graag uitgedaagd om voor u de elegantie van de witte stalen binnendeuren het beste tot zijn recht te laten komen! Als u op zoek bent naar iets afwijkends kunt u contact met ons opnemen. We kennen geen grenzen voor de keuzes en mogelijkheden in stalen deuren. Daarnaast kijken we graag mee wat de beste opties voor u zijn en komen wij met een passende offerte.

Vele kleurmogelijkheden

En niet alleen wit is mogelijk!

Wanneer u nog twijfelt aan de witte stalen deuren kunt u ook een kijkje bij de antraciete stalen deuren of bronzen stalen deuren. Ook met deze deuren in unieke kleuren haalt u juwelen in huis.

Vraag hier uw offerte aan