Zwarte stalen deuren: tijdloos design

Wanneer u kiest voor zwarte stalen deuren combineert u de industriële ontwerpen met de nieuwste technieken en materialen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig staal en het mooiste glas, daar kunt u op vertrouwen. Daarom durven wij onze klanten een garantie te bieden van 10 jaar. Wilt u een zwarte stalen deur toepassen bij de badkamer of toilet? Dan kunt u altijd kiezen voor mat glas of geblindeerd glas. Zo behoudt u het lichtinval van de stalen deur maar zorgt de deur ook voor de nodige privacy. En wilt u nog meer profiteren van het lichtinval? De zwarte stalen deuren zijn optioneel te voorzien van een glazen zijpaneel, aan beide zijden van de deur.

Ontelbare opties voor de stalen deuren

Wanneer u weinig ruimte heeft voor een deur, maar wel wilt profiteren van de smaakvolle zwarte deuren, zijn enkele deuren een ideale uitkomst. Wilt u nog meer ruimte besparen? U kunt dan het beste kiezen voor ensuite deuren of schuifdeuren. Met dit soort type deuren kan de deur in het verlengde van de muur schuiven en hoeft de deur niet worden geduwd of getrokken. U kiest zelf de vlakverdeling, zodat de deuren onderdeel worden van uw inrichting.

Configurator

Ontwerp uw eigen zwarte stalen deur

Benieuwd hoe uw deur eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Zwarte stalen deuren bij BLECKS

Bij BLECKS bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw zwarte stalen deuren. Onze zwarte stalen deuren zijn niet zomaar standaard metalen deuren. Een stalen deur van formaat, het ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens, dat zijn de stalen deuren van BLECKS. De stalen deuren geven uw huis het fortuinlijke gevoel wat het verdient. Creativiteit, schoonheid en elegantie komen samen wanneer u kiest voor zwarte stalen deuren.

Onze stalen deuren worden door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien van het gekozen hang- en sluitwerk. Als laatste worden de stalen deuren op de gewenste dag en tijdstip geplaatst.

Vele kleurmogelijkheden

Alle mogelijkheden zwarte stalen deuren

Op gebied van creativiteit kunt u helemaal losgaan. Bij stalen deuren wordt vaak gedacht aan de kleur zwart. En natuurlijk, de meest voorkomende kleur bij een stalen deur is ook zwart. Maar de mogelijkheden in kleur zijn bij BLECKS eindeloos. Neem bijvoorbeeld de exclusieve witte stalen deuren, antraciete stalen deuren of de bronzen stalen deuren. Of kies uw eigen gewenste RAL-kleur. Deze brengen wij aan in een poedercoating. Wij houden van complexe projecten en worden graag uitgedaagd!