Nieuwbouw

BLECKS wordt  ingeschakeld voor projecten in nieuwbouw. Als geen ander ziet BLECKS mogelijkheden, en kan ze je helpen met de moeilijke punten vroeg in het proces te tackelen.

Renovatie

BLECKS wordt daarnaast ingeschakeld voor renovatieprojecten. Met creatieve out-of-the-box ideeën in combinatie met een goed gevoel voor de markt, kosten en maakbaarheid, komen we daarom snel tot haalbare en realistische plannen.

Kopers- keuze projecten

BLECKS kan ook helpen in de begeleiding van kopers-keuze projecten. We nodigen uw klant graag uit in de showroom om zo te helpen hun droominterieur verder te realiseren

Bent u op zoek naar stalen deuren voor een zakelijk project en een partij die ook zakelijke banden smeed? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken graag samen met (binnenhuis) architecten, bouwbedrijven, makelaars of andere zakelijke betrekkingen om voor de eindgebruiker een prachtig resultaat te leveren.

Neem voor uw project contact op met
Corstian van Bochoven

0613305644

corstian@blecks.nlContactformulier

Projecten

Klik voor meer projecten op onderstaande link

Echt staal

Waarom wij kiezen voor staal

Waar veel bedrijven kiezen voor aluminium, kiezen wij voor staal. Wij zetten de voordelen van staal voor u op een rijtje:

Stijfheid
Stijfheid

Het voordeel van staal is de stijfheid. Doordat wij de stalen deuren in elkaar lassen en niet schroeven, zoals bij een aluminium deur, verkrijgt de deur zijn stijfheid.

Sterker dan aluminium

Een stalen deur is milieubewust. De deuren zijn onverwoestbaar en 100% recyclebaar. Daarnaast isoleert staal zo’n 3x beter dan aluminium. Zo bespaart u in verwarmingskosten.

Perfecte afwerking

Staal is vele malen sterker dan aluminium. Daarom hebben wij ook de mogelijkheid om hele slanke profielen te gebruiken.

Milieubewust

Wij geven u keuze uit diverse profielen in tegenstelling tot aluminium. Zo wordt de stalen deur nog persoonlijker.

Nóg persoonlijker

De afwerking is perfect. De lasnaden worden glad geslepen zodat de deur echt één geheel wordt. Zo verkrijgen onze stalen deuren aan beide zijden hetzelfde aanzicht.