Wat is een dubbele taatsdeur?

Dubbele taatsdeuren zijn twee stalen deuren naast elkaar, waardoor er een entree ontstaat. Op deze manier scheidt u twee ruimtes op een unieke wijze en zijn de dubbele taatsdeuren een echte blikvanger.

U kunt bij BLECKS ook kiezen voor extra lichtinval door het toevoegen van zijlichten/zijpanelen. Wanneer de doorgang ruim is tussen de ruimtes, kan dit worden opgelost door een brede pui te plaatsen. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De dubbele taatsdeuren met zijlichten hebben wij onder andere toegepast bij een project tussen de keuken en de zithoek.

Wanneer u kiest voor een dubbele stalen taatsdeur, zijn er een aantal mooie voordelen waar u gelijk profijt van hebt. Nog meer redenen om te kiezen voor deze luxueuze stalen deuren.

De voordelen van een dubbele stalen taatsdeur

  •  Heeft u een kleinere ruimte waar u de dubbele stalen taatsdeuren wenst? Dit zal voor u goed uitpakken. Een dubbele stalen taatsdeur zorgt voor een optisch grotere ruimte en zorgt voor een waardig entree.
  • Een ander groot voordeel bij dubbele stalen taatsdeuren is dat de kozijnen gemist kunnen worden. De stalen deur wordt vastgezet in het plafond en in de vloer, wat zorgt voor een elegante uitstraling.
  • In dubbele stalen taatsdeuren wordt veel glas verwerkt. U kunt zelf kiezen voor het aantal liggers en staanders en de ruimtes daartussen. Het vele gebruik van glas zorgt voor prachtig lichtinval in de verschillende ruimtes. Bij de traditionele deur zou dit anders uitpakken.
  • De stalen taatsdeuren kunnen in beide richtingen draaien. Wanneer de voorkeur uitgaat naar het duwen van de stalen taatsdeur, is dit vanaf beide ruimtes geen probleem.
Taatsscharnier op houten vloer in chique woning
Configurator

Ontwerp uw eigen dubbele taatsdeur

Benieuwd hoe uw deur eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Bovenspeun van stalen deuren

Dubbele taatsdeuren geschikt voor ieder interieur

De stalen deuren van BLECKS zijn geschikt voor ieder interieur en ruimte. De deuren worden geheel op maat gemaakt in de werkplaats. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u kiest voor BLECKS. Wij worden graag uitgedaagd! Als u op zoek bent naar iets afwijkends kunt u contact met ons opnemen. We kennen geen grenzen voor de keuzes en mogelijkheden in stalen deuren. Daarnaast kijken we graag mee wat de beste opties voor u zijn en komen wij met een passende offerte.

Zijn zwarte dubbele stalen deuren niet helemaal uw ding? U kunt ook kiezen voor een andere unieke kleur. Bij BLECKS kunnen wij de stalen deuren in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Dubbele taatsdeuren bij BLECKS

Bij BLECKS bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw dubbele stalen taatsdeuren. Onze dubbele stalen deuren zijn niet zomaar standaard metalen deuren. Een stalen deur van formaat, het ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens, dat zijn de stalen deuren van BLECKS. De stalen deuren geven uw huis het fortuinlijke gevoel wat het verdient. 

Onze dubbele taatsdeuren worden door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien van het gekozen hang- en sluitwerk. Als laatste worden de stalen deuren voorzien van de kleur poedercoating als dit gewenst is. Vervolgens wordt de taatsdeur geplaatst in uw woning. 

Stijlvolle zwarte deuren van staal
Alles in mogelijk

Benieuwd wat BLECKS voor u kan betekenen?

Doorkijk door stalen deuren met zijlichten in Uddel
Stalen taatsdeuren met zijlichten
Onderkant stalen taatspui van Blecks
Zwarte deuren van staal die fungeren als een stijlvolle scheiding tussen de keuken en de woonkamer
Doorkijk door stalen deuren met zijlichten in Uddel
Stalen taatsdeuren met zijlichten
Onderkant stalen taatspui van Blecks
Zwarte deuren van staal die fungeren als een stijlvolle scheiding tussen de keuken en de woonkamer