Harmonica voor binnen en buiten

Harmonicadeuren, prachtige vouwwanden die ruimtes bij elkaar brengen. Harmonicadeuren bestaan uit meerdere delen die in een rail aan het plafond en in de vloer gemonteerd zijn. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast zorgt het staal voor een vleugje karakter. De stalen harmonicadeuren kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden, het is maar net wat de wens is. Zo kunnen de stalen harmonicadeuren aan één zijde naar binnen schuiven, of in het midden gesplitst naar beide zijdes geschoven worden.

Op maat gemaakte stalen vouwwand van Blecks

Stalen harmonicadeuren voor binnen en buiten

De stalen harmonicadeuren van BLECKS kunnen zowel binnen en buiten geplaatst worden. Harmonicadeuren staan prachtig tussen een scheiding van binnen naar het terras buiten. Daarnaast kunt u een veranda prachtig afsluiten met stalen harmonicadeuren om zo in de winter lekker warm buiten te kunnen zitten. De stalen harmonicadeuren zullen zorgen voor perfect lichtinval en ze zijn echt tijdloos. Wij van BLECKS bieden de stalen harmonicadeuren geheel op maat gemaakt en naar smaak aan. Zo kunt u bij onze producten uit alles uitkiezen, de handgrepen, het glas, de kleur staal, noem maar op. Wij worden graag uitgedaagd op het gebied van creativiteit!

Maatwerk harmonicadeuren in veranda
Configurator

Ontwerp uw eigen harmonicadeuren

Benieuwd hoe uw harmonicadeur eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Detail van vouwwand in buitensituatie

De voordelen van stalen harmonicadeuren

Het staal, waarvan de harmonicadeuren zijn gemaakt, nemen een aantal mooie voordelen met zich mee. Zo is ons staal écht staal. Hierdoor zullen de stalen deuren oneindig lang meegaan en kunt u eindeloos genieten van uw op maat gemaakte harmonicadeuren. Daarnaast is staal eenvoudig te onderhouden, het is bijna onderhoudsvrij. Het enige wat wij aanraden is het gebruik van een stofdoek eens in de zoveel tijd.

Een ander voordeel is dat u de ene ruimte kan afsluiten van de andere ruimte. Maar door de ramen in de stalen harmonica deuren sluit u de verschillende ruimtes niet geheel van elkaar af. Denk aan subtiele deuren tussen de woonkamer en de keuken. Of houd uw veranda lekker warm met stijlvolle harmonicadeuren.

Deuren van stalen vouwwand in veranda van Blecks
Vele kleurmogelijkheden

Oneindige mogelijkheden en keuzes

Wanneer u kiest voor harmonicadeuren van BLECKS, kiest u voor stalen deuren die u geheel naar wens kunt inrichten. Zo kunt u uit alle RAL-kleuren kiezen om de deur naar smaak te maken. Houdt u liever van een licht en Scandinavisch interieur? Ook daar weet BLECKS raad mee. De stalen harmonicadeuren kunnen ook in de witte kleur worden geproduceerd. De laatste tijd zijn wij ook steeds vaker de bronzen kleur voorbij komen. Deze kleur geeft het huis een elegante uitstraling.

Veranda met stalen vouwdeuren
Stalen vouwdeuren van Blecks in veranda
Bronzen stalen vouwwand gerealiseerd door Blecks in Zevenbergen
Harmonicadeuren in poolhouse
Veranda met stalen vouwdeuren
Stalen vouwdeuren van Blecks in veranda
Bronzen stalen vouwwand gerealiseerd door Blecks in Zevenbergen
Harmonicadeuren in poolhouse

Harmonicadeuren bij BLECKS

Bij BLECKS bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw harmonicadeuren. Onze harmonicadeuren zijn niet zomaar standaard stalen deuren. Een stalen deur van formaat, het ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens, dat zijn de stalen deuren van BLECKS. De harmonicadeuren geven uw huis het fortuinlijke gevoel wat het verdient. 

Wanneer u een BLECKS stalen harmonicadeur aanschaft, haalt u een maatwerk deur in huis van de beste kwaliteit. Onze harmonicadeuren worden namelijk door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien van het gekozen hang- en sluitwerk. Als laatste worden de harmonicadeuren voorzien van de gewenste kleur. Bent u benieuwd naar een voorbeeld met stalen harmonicadeuren? Wij hebben een prachtige veranda voorzien van stalen harmonicadeuren.

Wanneer u nog twijfelt aan de harmonicadeuren kunt u ook een kijkje bij de taatsdeuren of schuifdeuren. Ook met deze unieke deuren haalt u juwelen in huis. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Stalen vouwwand gerealiseerd door Blecks in Kootwijkerbroek