Entree creëren door stalen deuren

Wanneer u kiest voor dubbele stalen deuren zorgt u ervoor dat de bezoeker uitgenodigd wordt om toe te treden. Er ontstaat een entree die de bezoeker welkom roept. Als u dan ook nog kiest voor stalen deuren met een ruime vlakverdeling zal dit effect versterkt worden. Dit zijn opties die bij BLECKS vanzelfsprekend zijn. U kunt keuzes maken in het aantal liggers en staanders en de afmetingen hiervan. Zo hoeft er geen standaard ontwerp te ontstaan, maar kunt u ook kiezen voor een echt pronkstuk waar menig oog op zal vallen. Wilt u liever uw ruimte afschermen met een enkele stalen deur? Ook dit is geen probleem voor BLECKS.

Stalen deuren met bovenlicht in knusse woning

Ontelbare mogelijkheden voor dubbele deuren

De mogelijkheden bij BLECKS zijn ontelbaar. Van handgrepen tot kleuren en tot het soort type deur tot creatieve vlakverdeling, het is niks nieuws voor onze vakkundige metaalbewerkers. Er zijn 4 verschillende type deuren waar u een keuze uit kunt maken. Allereerst onze dubbele taatsdeuren die zorgen voor een levendig geheel. Dit zijn luxueuze klapdeuren die met scharnieren vastzitten aan de bovenzijde in het plafond en aan de onderzijde in de vloer. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling en tegelijkertijd wordt de ruimte optimaal benut. Heeft u liever geen dubbele openslaande stalen deuren? Dan zijn  schuifdeuren de ideale oplossing. Deze deuren schuiven in dezelfde lijn als de muur.

Configurator

Ontwerp uw eigen dubbele stalen deur

Benieuwd hoe uw deur eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Dubbele zwarte stalen deuren gerealiseerd door Blecks

Dubbele stalen deuren bij BLECKS

De mogelijkheden voor uw dubbele stalen deuren zijn bij BLECKS eindeloos. Wij worden graag uitgedaagd om voor u de elegantie van de dubbele stalen deuren het beste tot zijn recht te laten komen! Als u op zoek bent naar iets afwijkends kunt u contact met ons opnemen. We kennen geen grenzen voor de keuzes en mogelijkheden in stalen deuren. Daarnaast kijken we graag mee wat de beste opties voor u zijn en komen wij met een passende offerte.

Landelijk huis met stalen scharnierdeuren
Vele kleurmogelijkheden

Alle mogelijkheden dubbele stalen deuren

Op gebied van creativiteit kunt u helemaal losgaan. Bij stalen deuren wordt vaak gedacht aan de kleur zwart. En natuurlijk, de meest voorkomende kleur bij een stalen deur is ook zwart. Maar de mogelijkheden in kleur zijn bij BLECKS eindeloos. Neem bijvoorbeeld de exclusieve witte stalen deuren of de bronzen stalen deuren. Of kies uw eigen gewenste RAL-kleur. Deze brengen wij aan in een poedercoating. Wij houden van complexe projecten en worden graag uitgedaagd!

Bronzen stalen deuren gerealiseerd door Blecks in Rosmalen
Dubbele zwarte stalen deuren gerealiseerd door Blecks
Zwarte stalen deuren stijlvol gerealiseerd door Blecks
Doorkijk door stalen deuren in woonhuis in Uddel
Bronzen stalen deuren gerealiseerd door Blecks in Rosmalen
Dubbele zwarte stalen deuren gerealiseerd door Blecks
Zwarte stalen deuren stijlvol gerealiseerd door Blecks
Doorkijk door stalen deuren in woonhuis in Uddel