Minimalistische taatsdeuren

Deze elegante en eenvoudige taatsdeuren met zijlicht zijn heel populair onder onze klanten. Écht een keer wat anders, zegt iedereen. En dat is het ook! Zelfs met ons meest robuuste profiel is er toch een minimalistische uitstraling gecreëerd.

Bekijk het project uitgebreider: Stalen deur met veel glas | Blecks

Strakke stalen deuren in wijnkelder

De opdrachtgever van dit project wist precies wat hij wilde. Gelukkig kon Blecks daar helemaal aan voldoen! Het eindresultaat is schitterend geworden!

Bekijk het project uitgebreider: Stalen pui in wijnkelder | Blecks

Luxe schuifdeuren

Het ontwerp van deze schuifdeuren zien we veel terugkomen afgelopen tijd. Maar zo met schuifdeuren heeft het gelijk een heel ander effect.
Schuifdeuren zijn ideaal als je weinig ruimte hebt om de deuren te laten draaien. Daarnaast is je ‘saaie’ hal, gelijk een stuk interessanter met deze prachtige stalen deuren.

Bekijk het project uitgebreider: Strakke schuifdeuren | Blecks

Enkele taatsdeur

In de woning van onze collega moet natuurlijk helemaal een eyecatcher komen! En hier zie je dat het gelukt is. Deze kwam zelfs als hoogste uit de resultaten van de mooiste deuren. Zo zie je dat juist een rustig ontwerp het heel goed doet bij de meester klanten.

Bekijk het project uitgebreider: Minimalistische taatsdeur | Blecks

Dubbele taatsdeur met zijlichten

Last but not least! Dit project is écht een eyecatcher geworden. Super ruimtelijk, en door de stalen deuren komt er nog meer licht binnen. De combinatie van chique met industrieel maakt het echt een totaalplaatje. Supermooi!

Bekijk het project uitgebreider: Taats – en scharnierdeur in één woonkeuken | Blecks

Ook zo'n mooie deur?

Zelf je deur ontwerpen

Kun jij een nog mooiere deur ontwerpen? Wij zijn benieuwd welke ontwerpen we tegenkomen!