19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd

Een vrijblijvende offerte

Via onze configurator ontwerpt u gemakkelijk uw stalen deur en ontvangt u direct de offerte in de mail. Wilt u een gespecialiseerde offerte, neem dan contact met ons op.

Configurator van Blecks stalen deuren

Een afspraak in Studio Blecks

U heeft uw stalen deur samengesteld via de configurator, nu nieuwsgierig hoe de deuren er in echt uit zien? Wij komen graag bij u op locatie voor passend advies.
Daarnaast bent u van harte welkom in Studio Blecks. Hier staan diverse voorbeelden van onze stalen deuren. Onze vakbekwame adviseurs geven u graag een duidelijk advies. Tijdens een persoonlijk gesprek komen we tot de mooiste ideeën.

Showroom van Blecks stalen deuren en Blecks Stairs

Inmeten en definitief ontwerp

U besluit over te gaan tot de koop van de stalen deur. Wij komen op locatie inmeten en geven advies in uw situatie. Na het inmeten maken wij een definitieve tekening van de stalen deur. Ons vakkundig team maakt het ontwerp helemaal naar uw wens. Als deze volledig akkoord is wordt de deur in eigen werkplaats geproduceerd.

Detail van stalen deuren met slank profiel

Productie van een Blecks stalen deur

De stalen deuren of puien van Blecks worden door de vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, in elkaar gelast en voorzien van de nodige afwerking, hang- en sluitwerk. Vervolgens worden de deuren voorzien van een poedercoating in de gewenste kleur.

Productiewerkplaats van Blecks stalen deuren met vakmanschap

Montage van de Blecks stalen deur

Uw stalen deur wordt in de werkplaats gereed gemaakt voor montage. Op de overeengekomen datum wordt de deur op locatie geplaatst en voorzien van het glaswerk.

Monteur van Blecks stalen deuren