Over ons

Het team van Blecks staat voor u klaar

Theo van Hierden Eigenaar
Corstian van Bochoven Sales manager
Aartjan Brand Commercieel medewerker binnendienst
Klara van Hierden Administratief medewerkster
Jaco de Ruiter Technisch tekenaar
Mandy Uleman Management assistent
Jarno Vinke Technisch tekenaar
Jeanne Vroegindeweij Accountmanager particuliere markt
Nico van den Brink Constructie-bankwerker en lasser
Rens Bronkhorst Constructie-bankwerker en lasser
Dennie van Bruggen Constructie-bankwerker en lasser
Berdian Evink Constructie-bankwerker en lasser
Maarten Fieret Monteur
Arend Kleijer Ontwikkeling en montage
Patrick van der Kolk Machine Operator
Corné van Luttikhuizen Constructie-bankwerker en lasser
Helmer Roos Constructie-bankwerker en lasser
Filip Snitselaar Constructie-bankwerker en lasser
Robin de Wilde Monteur
Erwin Stoffelsen Constructie-bankwerker en lasser
Beert van Vliet Constructie-bankwerker en lasser
Dick Jansen Monteur
Negasi Msgna Magazijnmedewerker
Kom je werken bij Blecks?
Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor onze vacatures.
Vacatures
Afspraak maken met Blecks
Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie over BLECKS®? Neem contact met ons op.
Ga naar contact
Referenties

Dit zeggen klanten over Blecks

Wij hebben afgelopen maand een stalen deur laten plaatsen en de service was super. Een dag na het contact kwam er al iemand thuis voor advies en inmeten en 5 weken later is de deur geplaatst! Er was na het plaatsen een kleine beschadiging aan de deur en dat hebben ze zeer vlot en kundig verholpen. Tevens reageren ze ook altijd snel op mogelijke vragen Ik zou blecks bij iedereen aanraden!
Een opmerking: Bij het plaatsen van de deuren heeft men de vloerbedekking beschadigd. Bij het opmeten is er op gewezen dat die mogelijkheid bestond. Bij de werkopdracht was die opmerking aanwezig. Toch is het ontstaan.
Mooie kwaliteit deur. Deur paste alleen niet goed in het kozijn, er werd mij gevraagd of hun het zelf hadden opgemeten of niet. Ik gaf aan dat bij doorgeven van de maten werd gezegd dat dat met een opdekdeur niet nodig was. Achteraf gezien was dit dus beter geweest, want deur valt niet goed dicht. Dienen wij nu zelf op te lossen. Dat is voor een deur van €1800,- wel een beetje balen.
Wij hebben het hele traject, van intake tot plaatsing deuren, als zeer prettig ervaren. Vriendelijk personeel, goed te bereiken en komen hun afspraken na. En niet geheel onbelangrijk, ze leveren kwalitatief zeer goed materiaal wat uiteindelijk tot een prachtig resultaat heeft geleid!
Heel fijn geholpen! Goed meegedacht. En goede service.
Alles werd uitgevoerd zoals afgesproken en bij onduidelijkheden en/of vragen werd er direct contact met mij opgenomen.
Zijn per toeval uitgekomen bij Blecks, werden ontzettend warm ontvangen. hebben zelfs nog een kleine rondleiding in de werkplaats gekregen. Nadat we opdracht hadden gegeven kregen we meteen de datums door van het inmeten en het plaatsen. En afspraak = afspraak bij hun erg prettig. De kwaliteit die ze maken is ongekend, hebben veel bedrijven afgelopen maar kunnen hier zeker niet aan tippen. Blecks nogmaals erg bedankt voor alles,,
2 x een wand laten plaatsen, zijn niet de goedkoopste maar zeker elke euro waard, wat een kwaliteit. Van het inmeten, de offerte tot de montage alles klopt! Niets is teveel en altijd even vriendelijk als het om advies gaat!
Van de website naar het verkoopgesprek, opmeten en de plaatsing: alles perfect! We zijn heel tevreden over de deur, zowel qua looks als de sluiting en degelijkheid. Voor ander staalwerk weten we Blecks weer te vinden :-).
Echte professionals. Top kwaliteit.
Komt betrouwbaar over, goede communicatie, zowel persoonlijk als via mail. Professioneel, ook het plaatsen van de deuren werd met zorg gedaan. Zeer tevreden zijn wij.
Strakke plaatsing glasdeur, maar afwerking was voor de klant: ik bleef achter met een lange tochtige kier tot 2 cm onderin, omdat de muur naast de glasdeur uit het lood bleek te staan en Blecks die kier niet wilde afkitten. Bleek een behoorlijk klusje voor mij te worden om dat strak te doen. Was niet duidelijk voor gewaarschuwd. Bestudeer hun kleine lettertjes dus goed.

Wat wij belangrijk vinden

Als u aan ons vraagt wat wij belangrijk vinden is dit echte stalen deuren voor een zo betaalbaar mogelijk bedrag te plaatsen. Waar er helaas veel aluminium deuren geplaatst worden blijven wij kiezen voor echt staal. Dit doen wij vanwege de stevigheid van de deuren en de mooie afwerking die mogelijk is. Ook is een stalen deur symmetrisch aan beiden kanten.

Ons team hecht veel waarde aan persoonlijke aanpak, kwaliteit en vakkundig werk. Wij staan in voor uw persoonlijke wensen.

Echt staal

Waarom wij kiezen voor staal

Waar veel bedrijven kiezen voor aluminium, kiezen wij voor staal. Wij zetten de voordelen van staal voor u op een rijtje:

Stijfheid
Stijfheid

Het voordeel van staal is de stijfheid. Doordat wij de stalen deuren in elkaar lassen en niet schroeven, zoals bij een aluminium deur, verkrijgt de deur zijn stijfheid.

Sterker dan aluminium

Staal is vele malen sterker dan aluminium. Daarom hebben wij ook de mogelijkheid om hele slanke profielen te gebruiken.

Perfecte afwerking

De afwerking is perfect. De lasnaden worden glad geslepen zodat de deur echt één geheel wordt. Zo verkrijgen onze stalen deuren aan beide zijden hetzelfde aanzicht.

 

Milieubewust

Een stalen deur is milieubewust. De deuren zijn onverwoestbaar en 100% recyclebaar. Daarnaast isoleert staal zo’n 3x beter dan aluminium. Zo bespaart u in verwarmingskosten.

Nóg persoonlijker

Wij geven u keuze uit diverse profielen in tegenstelling tot aluminium. Zo wordt de stalen deur nog persoonlijker.