Over ons

Het team van Blecks staat voor u klaar

Henri Vrugtenveen Constructie-bankwerker en lasser
Theo van Hierden Eigenaar
Corstian van Bochoven Sales manager
Aartjan Brand Commercieel medewerker binnendienst
Klara van Hierden Administratief medewerkster
Jaco de Ruiter Technisch tekenaar
Mandy Uleman Management assistent
Jarno Vinke Technisch tekenaar
Jeanne Vroegindeweij Accountmanager particuliere markt
Lennard Brand Constructie-bankwerker en lasser
Rens Bronkhorst Constructie-bankwerker en lasser
Dennie van Bruggen Constructie-bankwerker en lasser
Henri Elsakker Monteur
Berdian Evink Constructie-bankwerker en lasser
Maarten Fieret Monteur
Marvin Hak Allround werkplaats
Arend Kleijer Ontwikkeling en montage
Roelf Lozeman Constructie-bankwerker en lasser
Helmer Roos Constructie-bankwerker en lasser
Filip Snitselaar Constructie-bankwerker en lasser
Robin de Wilde Monteur
Erwin Stoffelsen Constructie-bankwerker en lasser
Beert van Vliet Constructie-bankwerker en lasser
Dick Jansen Monteur
Negasi Msgna Magazijnmedewerker
Kom je werken bij Blecks?
Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor onze vacatures.
Vacatures
Afspraak maken met Blecks
Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie over BLECKS®? Neem contact met ons op.
Ga naar contact
Referenties

Dit zeggen klanten over Blecks

Zie boven.
We hebben Blecks tot 2 keer toe ingehuurd om stalen deuren, wanden en trapleuningen te maken. Erg mooi subtiel materiaal van hoge kwaliteit. Ondanks dat er ook een kleine correctie tijdens montage nodig was, heeft men er ook alles aan gedaan om de customer experience subliem af te sluiten. ze komen afspraken na en zijn goed bereikbaar. Erg tevreden en kan ze aanbevelen.
We zijn ontzettend blij met de deur. Zonder beschadigingen is de deur geplaatst met een goede service. Het glas heeft een goede kwaliteit!
De mensen van Blecks hebben vanaf het begin tot het einde met ons meegedacht. Het proces ging volgens plan en het eindresultaat is erg mooi! Aanbevolen.
Fijn bedrijf, klant gericht Bij eerste bezoek een rondleiding bij de productie. Meteen een prijsopgaaf ,niet opdringerig. Kortom zeer tevreden.
Fijn bedrijf, goed advies en rondleiding gehad. Alles was in 1 keer goed, inmeten, plaatsen enz..
Na eerst een Taatsdeur door Blecks te laten plaatsen uiteindelijk ook 6 stalen opdekdeuren laten opmeten en laten plaatsen. Echt staal (geen hout of aluminium!) maar toch strak met een mooi design. Advies, Opmeten, bestellen en plaatsen verloopt soepel en conform de afspraken. Super gedaan door een goed en betrouwbaar bedrijf!
Van begin tot het eind is deze opdracht helemaal naar wens verlopen. Zelfs mijn eigen wens voor een aparte deurgreep is vervuld.
Wij hebben afgelopen maand een stalen deur laten plaatsen en de service was super. Een dag na het contact kwam er al iemand thuis voor advies en inmeten en 5 weken later is de deur geplaatst! Er was na het plaatsen een kleine beschadiging aan de deur en dat hebben ze zeer vlot en kundig verholpen. Tevens reageren ze ook altijd snel op mogelijke vragen Ik zou blecks bij iedereen aanraden!
Een opmerking: Bij het plaatsen van de deuren heeft men de vloerbedekking beschadigd. Bij het opmeten is er op gewezen dat die mogelijkheid bestond. Bij de werkopdracht was die opmerking aanwezig. Toch is het ontstaan.
Mooie kwaliteit deur. Deur paste alleen niet goed in het kozijn, er werd mij gevraagd of hun het zelf hadden opgemeten of niet. Ik gaf aan dat bij doorgeven van de maten werd gezegd dat dat met een opdekdeur niet nodig was. Achteraf gezien was dit dus beter geweest, want deur valt niet goed dicht. Dienen wij nu zelf op te lossen. Dat is voor een deur van €1800,- wel een beetje balen.
Wij hebben het hele traject, van intake tot plaatsing deuren, als zeer prettig ervaren. Vriendelijk personeel, goed te bereiken en komen hun afspraken na. En niet geheel onbelangrijk, ze leveren kwalitatief zeer goed materiaal wat uiteindelijk tot een prachtig resultaat heeft geleid!

Wat wij belangrijk vinden

Als u aan ons vraagt wat wij belangrijk vinden, is dit echte stalen deuren voor een zo betaalbaar mogelijk bedrag te plaatsen. Wij plaatsen alleen deuren van écht staal. Dit doen wij vanwege de stevigheid van de deuren en de mooie afwerking die mogelijk is. Ook is een stalen deur symmetrisch aan beiden kanten.

Ons team hecht veel waarde aan persoonlijke aanpak, kwaliteit en vakkundig werk. Wij staan in voor uw persoonlijke wensen.

Echt staal

Waarom wij kiezen voor staal

Waar veel bedrijven kiezen voor aluminium, kiezen wij voor staal. Wij zetten de voordelen van staal voor u op een rijtje:

Stijfheid
Stijfheid

Het voordeel van staal is de stijfheid. Doordat wij de stalen deuren in elkaar lassen en niet schroeven, zoals bij een aluminium deur, verkrijgt de deur zijn stijfheid.

Sterker dan aluminium

Staal is vele malen sterker dan aluminium. Daarom hebben wij ook de mogelijkheid om hele slanke profielen te gebruiken.

Perfecte afwerking

De afwerking is perfect. De lasnaden worden glad geslepen zodat de deur echt één geheel wordt. Zo verkrijgen onze stalen deuren aan beide zijden hetzelfde aanzicht.

 

Milieubewust

Een stalen deur is milieubewust. De deuren zijn onverwoestbaar en 100% recyclebaar. Daarnaast isoleert staal zo’n 3x beter dan aluminium. Zo bespaart u in verwarmingskosten.

Nóg persoonlijker

Wij geven u keuze uit diverse profielen in tegenstelling tot aluminium. Zo wordt de stalen deur nog persoonlijker.