Stalen deuren met figuurglas in showroom van Blecks stalen deuren
Over ons

Het team van Blecks staat voor u klaar

Klara van Hierden Administratief medewerkster
Bianca Davelaar Administratief medewerker
Jaco de Ruiter Technisch tekenaar
Mandy Uleman Management assistent
Jarno Vinke Technisch tekenaar
Lennard Brand Monteur
Dennie van Bruggen Constructie-bankwerker en lasser
Henri Elsakker Chauffeur
Berdian Evink
Maarten Fieret Monteur
Marvin Hak Allround werkplaats
Thomas van Hierden Monteur
Roelf Lozeman Constructie-bankwerker en lasser
Patryk Parcewicz Constructie-bankwerker en lasser
Robin de Wilde Monteur
Erwin Stoffelsen Constructie-bankwerker en lasser
Beert van Vliet Constructie-bankwerker en lasser
Dick Jansen Assemblage medewerker
Negasi Msgna Constructie-bankwerker en lasser
Kom je werken bij Blecks?
Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor onze vacatures.
Vacatures
Afspraak maken met Blecks
Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie over BLECKS®? Neem contact met ons op.
Ga naar contact
Referenties

Dit zeggen klanten over Blecks

Van het bekijken van de site tot aan het monteren thuis.....gewoon TOP. De showroom van Blecks in Barneveld bezocht, hartelijk ontvangen kopje koffie en een zeer goede uitleg over alle mogelijkheden. Offerte werdt gemaakt en was in onze opinie redelijk. Na een nachtje geslapen te hebben en nog wat rond gekeken op het net toch maar de keuze laten vallen op Blecks. Nou daar hebben we tot aan vandaag geen spijt van. Afspraak gemaakt voor het opmeten van onze harmonica deur...ook dit ging super, keurig gedaan. Afspraak gemaakt voor de levertijd, niets aanbetaald.....waar heb je dat nog....kregen een mailtje met een mogelijke datum voor montage, ook dat ging perfect...en ja op de afgesproken datum en tijd stonden de heren van Blecks voor de deur..... Twee nette jongens kwamen hem plaatsen, afwerking was SUPERRR..almetal de gehele aankoop was perfect. Dit is echt een super bedrijf met zeer gemotiveerde mensen die een SUPERR product leveren....Blecks..bedankt voor jullie mooie product, wij zijn er blij mee.....
De deur is mooi helaas vind ik het ijzerwerk te subtiel voor een deur tot het plafond waardoor de deur trilt bij het openen. Hier zijn ze al een keer voor teruggekomen maar helaas is het niet veel verbeterd. De magneten aan de bovenkant van de deur maken ook veel lawaai bij het sluiten. Een magneet bij het handvat was mooier geweest. Voor een deur van 5.400,00 euro excl bodemplaatje van 750,00 euro erg teleurstellend.
Zowel het inmeten als het plaatsten van de mooie stalen deur is op een bijzonder prettige, professionele en snelle wijze uitgevoerd!
Wij hebben goede ervaring met dit bedrijf.
Wij hebben vanaf het begin tot het eind een hele fijne service ervaren. En alle medewerkers van Blecks zijn kundig en klantgericht. Dat plus prachtige deuren maakte onze succesvolle klantervaring compleet.
de ontwerpmodule werkt heel goed en geeft je een goed inzicht in de mogelijkheden en de prijs. vervolgens goed contact bij het fine tunen en kleurkeuze. Het opmeten ging vlot en de levertijd was conform de verwachting. De plaatsing ging ook vlot en werd keurig uitgevoerd. Tot slot de bijgeleverde schoonmaakmiddelen maken het onderhoud gemakkelijk. het resultaat is een fraai geheel dat goed past in ons interieur. Eindconclusie: Zeer tevreden.
Zie boven.
We hebben Blecks tot 2 keer toe ingehuurd om stalen deuren, wanden en trapleuningen te maken. Erg mooi subtiel materiaal van hoge kwaliteit. Ondanks dat er ook een kleine correctie tijdens montage nodig was, heeft men er ook alles aan gedaan om de customer experience subliem af te sluiten. ze komen afspraken na en zijn goed bereikbaar. Erg tevreden en kan ze aanbevelen.
We zijn ontzettend blij met de deur. Zonder beschadigingen is de deur geplaatst met een goede service. Het glas heeft een goede kwaliteit!
De mensen van Blecks hebben vanaf het begin tot het einde met ons meegedacht. Het proces ging volgens plan en het eindresultaat is erg mooi! Aanbevolen.
Fijn bedrijf, klant gericht Bij eerste bezoek een rondleiding bij de productie. Meteen een prijsopgaaf ,niet opdringerig. Kortom zeer tevreden.
Fijn bedrijf, goed advies en rondleiding gehad. Alles was in 1 keer goed, inmeten, plaatsen enz..

Wat wij belangrijk vinden

Als u aan ons vraagt wat wij belangrijk vinden, is dit echte stalen deuren voor een zo betaalbaar mogelijk bedrag te plaatsen. Wij plaatsen alleen deuren van écht staal. Dit doen wij vanwege de stevigheid van de deuren en de mooie afwerking die mogelijk is. Ook is een stalen deur symmetrisch aan beiden kanten.

Ons team hecht veel waarde aan persoonlijke aanpak, kwaliteit en vakkundig werk. Wij staan in voor uw persoonlijke wensen.

Echt staal

Waarom wij kiezen voor staal

Waar veel bedrijven kiezen voor aluminium, kiezen wij voor staal. Wij zetten de voordelen van staal voor u op een rijtje:

Stijfheid
Stijfheid

Het voordeel van staal is de stijfheid. Doordat wij de stalen deuren in elkaar lassen en niet schroeven, zoals bij een aluminium deur, verkrijgt de deur zijn stijfheid.

Sterker dan aluminium

Staal is vele malen sterker dan aluminium. Daarom hebben wij ook de mogelijkheid om hele slanke profielen te gebruiken.

Perfecte afwerking

De afwerking is perfect. De lasnaden worden glad geslepen zodat de deur echt één geheel wordt. Zo verkrijgen onze stalen deuren aan beide zijden hetzelfde aanzicht.

 

Milieubewust

Een stalen deur is milieubewust. De deuren zijn onverwoestbaar en 100% recyclebaar. Daarnaast isoleert staal zo’n 3x beter dan aluminium. Zo bespaart u in verwarmingskosten.

Nóg persoonlijker

Wij geven u keuze uit diverse profielen in tegenstelling tot aluminium. Zo wordt de stalen deur nog persoonlijker.