19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd
Stalen deuren gecoat in iedere gewenste kleur

Verschillende kleuren van stalen deuren

Het poedercoaten van stalen deuren

Het poedercoaten van stalen deuren is een duurzame en veelzijdige afwerkingsoptie. Dit proces omvat het aanbrengen van een elektrostatisch geladen poeder op het oppervlak van de deuren, waarna het poeder wordt verhit om een stevige, gladde coating te vormen. Deze techniek biedt talloze kleurmogelijkheden, waardoor stalen deuren naadloos kunnen worden aangepast aan elk interieur of exterieur. De resulterende coating is duurzaam, weerbestendig en bestand tegen krassen en corrosie. Dit maakt poedercoaten ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waarbij stijl en bescherming hand in hand gaan voor een langdurig en aantrekkelijk deurontwerp.

Showroom van Blecks stalen deuren en Blecks Stairs

De meest gekozen kleur voor onze stalen deuren is zwart, maar door de jaren heen worden ook de kleuren wit en brons steeds populairder. Naast deze kleuropties kunt u er ook voor kiezen om uw stalen deur te laten poedercoaten in een gewenste RAL-kleur.

Een witte stalen deur past perfect binnen een minimalistisch interieur, maar doordat wit een tijdloze en neutrale kleur is, staat het in bijna elk huis goed. Als u op zoek bent naar iets dat zowel trendy als tijdloos is, is een stalen deur in een brons- of messing kleur absoluut een overweging waard. Zwart is natuurlijk altijd goed, maar wilt u een wat meer unieke uitstraling? Kies dan voor één van de RAL-kleuren en geef uw huis echt karakter.