19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd
Écht staal, dus geen aluminium
10 jaar garantie
Binnen 8 weken geleverd

Profielen

Alle soorten profielen, symmetrisch afgewerkt

Onze profielen worden aan beide zijden van de stalen deur hetzelfde afgewerkt. De symmetrische profielen vormen de kern van esthetische balans in stalen deuren. Slanke profielen benadrukken modern minimalisme, waarbij strakke lijnen en maximale glasoppervlakken ruimte en licht uitnodigen. Minder slanke profielen daarentegen bieden een robuuster, industrieel gevoel en kunnen karakter geven aan ruimtes. Ongeacht de keuze creëren symmetrische profielen een prachtig totaalbeeld met de rest van het interieurontwerp. Deuren worden niet alleen functionele doorgangen, maar ook kunstzinnige statements die de ruimte upgraden.

Profielen van stalen deuren geproduceerd door Blecks stalen deuren

Onze profielen variëren van heel slank tot vrij robuust. Hierbij zorgen de slanke profielen voor maximaal glasoppervlak en een minimalistische uitstraling en de robuuste profielen voor meer karakter en een industriële uitstraling.

Ons meest slanke profiel, de GP01, is alleen te gebruiken bij taatsdeuren. Bent u op zoek naar een slank profiel maar heeft u een scharnierdeur? Dan is ons combiprofiel van slank en robuust GP02 de ideale keuze voor u.