Alle soorten profielen, symmetrisch afgewerkt

Onze profielen worden perfect afgewerkt, zodat je de lasnaden niet ziet. De profielen zijn aan beide zijden hetzelfde afgewerkt, zodat je altijd dezelfde look houd bij de deur.
De glaslat wordt gelast aan het frame, waarna door middel van tape de deur wordt voorzien van glas. Vervolgens wordt de andere glaslat op het glas bevestigd, en is de deur klaar om gebruikt te worden!

Onze verschillende soorten profielen:

GP-01:

Ons meeste slanke profiel. Te gebruiken bij taatsdeuren. Dit slanke profiel heeft een frame van 40×10 millimeter en de glaslat bestaat uit een stalen strip van 12×4 millimeter.
Dit slanke profiel zorgt voor een hele ruimtelijke uitstraling bij uw deur.

 

 

 

 

 

GP-02:

Dit is een combiprofiel van slank en robuust. Het frame is wat dikker gemaakt; 40×15 millimeter. De glaslat blijft hetzelfde, dus een strip van 12×4 millimeter. Wil je een scharnierdeur, maar toch een slank profiel? Dan is dit een perfecte optie.

 

 

 

 

 

 

GP-03:

Dit profiel heeft een frame van 40×15 millimeter, met een koker als glaslat. Deze koker is 12×12 millimeter. Dit is het minst gekozen profiel bij Blecks®.

 

 

 

 

 

 

 

GP-04:

Ons meest robuuste profiel wordt vaak gekozen in boerderijen of juist hele moderne woningen. Doordat je een robuust profiel hebt, valt het staal bij de deur heel goed op. Dit profiel heeft een frame van 40×15 millimeter, met als glaslat een koker van 15×15 millimeter. Zo ligt de glaslat dus gelijk met het profiel.

 

 

 

Wil je een andere combinatie of zelfs een nog breder profiel? Doordat alles maatwerk is bij Blecks® denken wij graag met u mee in wat uw wensen zijn!