De keuze voor taatsdeuren

Mevrouw Heukensfeldt vertelt over het prachtige appartement waar ze sinds kort woont in een nieuw appartementencomplex in Amersfoort. Dicht bij de binnenstad, gelegen in een prachtige, groene omgeving. In het interieur van het appartement is er veel aangepast en naar eigen wens ontworpen. De stalen deuren van Blecks passen daar perfect bij. Het geeft extra sfeer met behoud van daglicht in zowel de living als de werkkamer. De bronzen kleur komt warmer over in combinatie met de interieurstijl dan de traditionele zwarte deuren. Ook dat is een bewuste keuze geweest.

Dubbele stalen bronzen deur

De keuze voor Blecks

“Via een contact zijn we bij de sanitair leverancier B Dutch terecht gekomen. In hun showroom stond een prachtige deur van Blecks die al meteen aansprak. Daardoor hebben we een afspraak gepland met een adviseur van Blecks. We zijn bewust naar Barneveld toe gegaan. Je ziet daar precies wat er gebeurt en hoe het gemaakt wordt, een prachtige ervaring”, vertelt mevrouw Heukensfeldt. “We kregen een mooie rondleiding en de prijs was goed. De persoonlijke aanpak, het open gesprek en de ruime keuze uit verschillende profielen gaven de doorslag.”

Bronzen taatsdeur met ongelijke glasverdeling en handgreep over hele lengte

Opvallende details

Een vriendin van mevrouw Heukensfeldt werkt in interieurdesign. Ook zij was meteen enthousiast. “Binnen woningen en appartementen die we gezien hebben, zie je veel verschil in kwaliteit, model en afwerking. We waren zo enthousiast dat we Blecks binnen de interne appgroep van het appartementencomplex als leverancier van stalen deuren hebben aanbevolen.”

Service

“We zijn er in het algemeen voorstander van om dicht bij huis te kopen. We dragen daarin bij aan het milieu, steunen lokale partijen en het scheelt ook in transporttijd. In februari zijn de deuren geïnstalleerd. De collega’s die de montage hebben verzorgd werkten erg netjes en hielpen ons vriendelijk en snel. We kregen direct advies over het goed schoonhouden van de deuren. We genieten er elke dag van!”

Stalen deuren in woonkamer met grote boekenkast
Het hele project

Meer bekijken van dit project?

Stalen handgreep op deur van Blecks
Amersfoorts appartement met dubbele stalen deuren met lange handgreep
Openstaande bronzen taatsdeur
Stalen handgreep op deur van Blecks
Amersfoorts appartement met dubbele stalen deuren met lange handgreep
Openstaande bronzen taatsdeur