Over ons

Het team van Blecks staat voor u klaar

Theo van Hierden Eigenaar
Corstian van Bochoven Sales manager
Aartjan Brand Commercieel medewerker binnendienst
Klara van Hierden Administratief medewerkster
Jaco de Ruiter Technisch tekenaar
Mandy Uleman Management assistent
Jarno Vinke Technisch tekenaar
Jeanne Vroegindeweij Accountmanager particuliere markt
Nico van den Brink Constructie-bankwerker en lasser
Rens Bronkhorst Constructie-bankwerker en lasser
Dennie van Bruggen Constructie-bankwerker en lasser
Berdian Evink Constructie-bankwerker en lasser
Maarten Fieret Monteur
Arjan van de Herik Monteur
Arend Kleijer Ontwikkeling en montage
Patrick van der Kolk Machine Operator
Corné van Luttikhuizen Constructie-bankwerker en lasser
Helmer Roos Constructie-bankwerker en lasser
Filip Snitselaar Constructie-bankwerker en lasser
Robin de Wilde Monteur
Erwin Stoffelsen Constructie-bankwerker en lasser
Beert van Vliet Constructie-bankwerker en lasser
Dick Jansen Monteur
Negasi Msgna Magazijnmedewerker
Kom je werken bij Blecks?
Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor onze vacatures.
Vacatures
Afspraak maken met Blecks
Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie over BLECKS®? Neem contact met ons op.
Ga naar contact
Refrenties

Dit zeggen klanten over Blecks

Strakke plaatsing glasdeur, maar afwerking was voor de klant: ik bleef achter met een lange tochtige kier tot 2 cm onderin, omdat de muur naast de glasdeur uit het lood bleek te staan en Blecks die kier niet wilde afkitten. Bleek een behoorlijk klusje voor mij te worden om dat strak te doen. Was niet duidelijk voor gewaarschuwd. Bestudeer hun kleine lettertjes dus goed.
Zoals vermeld
Vakkundige mensen, met prachtig resultaat en ook snel geleverd! Helemaal tevreden dus.
Een prachtige brochure en een goed bezoek met goede uitleg en een duidelijke offerte. De stalen deur is een welkome verandering in ons appartement en het heeft meer uitstraling gekregen Kortom wij zijn er gelukkig mee. Klein minpuntje De deur was bij plaatsingen niet helemaal goed ingemeten waardoor het wat langer duurde
Enige tijd geleden een mooie zwarte stalen deur met rookglas gekocht. Kregen goed advies en juiste informatie. Deur werd keurig en goed verpakt thuis afgeleverd, compleet met montagemateriaal en duidelijke beschrijving. Deur hangt er inmiddels in en we zijn er erg tevreden over. Deur is niet goedkoop maar de kwaliteit van de deur is zonder meer uitstekend. Vermeldenswaard is ook de prettige communicatie : vragen worden goed en binen redelijke tijd beantwoord en er wordt goed advies gegeven. Alles bij elkaar zijn wij een tevreden klant, en kunnen Blecks zonder voorbehoud van harte aanbevelen.
Goede service, kwaliteit top en snelle levering
Ze doen wat ze zeggen! Goede afspraken en snel geleverd
Super geholpen door binnendienst Aartjan weet precies wat de klanten hun wensen zijn en doet alles om het zo te regelen. Verder 2 vakmensen geweest voor de plaatsing .
Vriendelijke techneuten. Deur vrij snel geplaatst. Past perfect. Alleen jammer dat de plaat op de grond waar de deur in hangt niet zwart (staal kleur) is gespoten aangezien de deur ook zwart is.
De plaatsing was vlotter dan verwacht. De plaatsing door de twee monteurs ging vlot. Er werd netjes gewerkt. Het resultaat ziet er goed uit.
Een prachtige schuifdeur van hoge kwaliteit. Het personeel was vriendelijk en heeft ons goed geholpen met het plaatsen van de deur. Erg blij mee!

Wat wij belangrijk vinden

Als u aan ons vraagt wat wij belangrijk vinden is dit echte stalen deuren voor een zo betaalbaar mogelijk bedrag te plaatsen. Waar er helaas veel aluminium deuren geplaatst worden blijven wij kiezen voor echt staal. Dit doen wij vanwege de stevigheid van de deuren en de mooie afwerking die mogelijk is. Ook is een stalen deur symmetrisch aan beiden kanten.

Ons team hecht veel waarde aan persoonlijke aanpak, kwaliteit en vakkundig werk. Wij staan in voor uw persoonlijke wensen.

Echt staal

Waarom wij kiezen voor staal

Waar veel bedrijven kiezen voor aluminium, kiezen wij voor staal. Wij zetten de voordelen van staal voor u op een rijtje:

Stijfheid
Stijfheid

Het voordeel van staal is de stijfheid. Doordat wij de stalen deuren in elkaar lassen en niet schroeven, zoals bij een aluminium deur, verkrijgt de deur zijn stijfheid.

Sterker dan aluminium

Een stalen deur is milieubewust. De deuren zijn onverwoestbaar en 100% recyclebaar. Daarnaast isoleert staal zo’n 3x beter dan aluminium. Zo bespaart u in verwarmingskosten.

Perfecte afwerking

Staal is vele malen sterker dan aluminium. Daarom hebben wij ook de mogelijkheid om hele slanke profielen te gebruiken.

Milieubewust

Wij geven u keuze uit diverse profielen in tegenstelling tot aluminium. Zo wordt de stalen deur nog persoonlijker.

Nóg persoonlijker

De afwerking is perfect. De lasnaden worden glad geslepen zodat de deur echt één geheel wordt. Zo verkrijgen onze stalen deuren aan beide zijden hetzelfde aanzicht.