Dubbele openslaande scharnierdeuren van staal op maat

Stalen deuren in Tilburg

Bent u op zoek naar echte stalen deuren voor in uw woning in Tilburg? Dan bent u bij BLECKS aan het juiste adres. Wij produceren op maat gemaakte stalen deuren. Stel zelf uw ideale stalen deur samen en wij monteren deze deur bij u in Tilburg.

Verschillende stalen deuren in Tilburg

Het is belangrijk dat uw nieuwe stalen deur in Tilburg voldoet aan uw wensen. Daarom kunt u bij ons uit verschillende deuren kiezen. Bepaal geheel zelf het type deur, de kleur, het glas en de details van uw stalen deur in Tilburg. Wat dacht u van een bronzen taatsdeur? Of een zwarte schuifdeur met opvallende handgrepen? We realiseren samen met u de deur van uw dromen.

Ontwerp zelf de deur van uw dromen

Bent u benieuwd hoe uw nieuwe deur eruit gaat zien? Ontwerp dan zelf online uw ideale deur. Stel helemaal zelf de op maat gemaakte deur samen in onze 3D configurator. Heeft u uw ideale stalen deur voor in Tilburg ontworpen? Dan ontvangt u per direct een vrijblijvende prijsopgave per mail.

Levering én montage in Tilburg

Heeft u uw ideale stalen deur ontworpen? Maak dan een afspraak met ons en wij komen de deur op de afgesproken datum monteren. Hierdoor hoeft u de deur niet uit én staat de nieuwe deur binnen de kortste keren op zijn plek bij u thuis in Tilburg.

Stalen deuren van BLECKS in Tilburg

Wilt u graag een stalen deur in uw huis in Tilburg? Maak dan uw ideale stalen deur in onze configurator en ontvang per direct een prijsopgave. Uw stalen deur wordt door vakkundige metaalbewerkers voor u op maat geproduceerd. Vervolgens wordt de deur bij u in Tilburg geleverd en gemonteerd. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.