Verschillende kleuren

Blecks® is niet alleen zwart

Zijn stalen deuren altijd zwart? Nee, zeker niet!

De stalen profielen zijn in iedere gewenste kleur te coaten. Op die manier zijn de deuren nog persoonlijker te maken. De deuren kunnen matchen met uw prachtige koperkleurige keukenblok, uw nét niet zwarte kozijnen, uw witte gietvloer. Keuze genoeg dus.

Wij kijken altijd graag met u mee wat de beste optie is in uw interieur. Op die manier proberen wij u niet alleen een deur te verkopen, maar ook de belevenis van de deur. Ten slotte is een deur natuurlijk niet alleen handig, maar vooral een luxe toevoeging aan uw interieur.

Handgreep op stalen deur met bronzen kleur

Bronzen stalen deuren

Op zoek naar stalen deuren die luxe en elegantie uitstralen? Dan zijn stalen deuren in kleur brons een prachtige mogelijkheid. De kleur brons wordt door middel van een sterke poedercoating op het staal gespoten. Dit wordt zorgvuldig gedaan, waardoor de bronzen deur decennia lang mee gaat zonder enige problemen.

We hebben een mooi project opgeleverd waar bronzen deuren zijn geleverd.  Bekijk het project hier.

Een bronzen stalen deur gerealiseerd door Blecks in Brandwijk

Stalen deuren in het wit

Wit, een onschuldige kleur die perfect past in lichte interieur, denk aan de Scandinavische woonstijl. Zo is dat ook met witte stalen deuren het geval. De witte poedercoating wordt op de stalen deur aangebracht nadat de stalen deur in elkaar is gelast. De sterke poedercoating zorgt ervoor dat het wit een eeuwigheid blijft zitten. Wanneer zacht en licht belangrijk zijn in je interieur, is wit een creatieve en mooie oplossing. Wit wordt niet voor niks de kleur van perfectie genoemd.

Stalen deuren in antraciet

Tegenwoordig zien we in veel interieurs de kleur antraciet in stalen deuren terug. U kunt zelf misschien ook vinden dat zwart te hard in uw woning oogt. Dan is de keuze voor antraciet een creatieve oplossing. Antraciet schittert prachtig bij industriële interieurs maar passen ook in een rustig en licht interieur, omdat antraciet een stuk minder hard is.

We hebben antraciete harmonicadeuren opgeleverd bij een project voor het afsluiten van een veranda. Bekijk deze antraciete deuren hier.

Zwarte stalen deuren

Bent u op zoek naar tijdloos design? Dan is een zwarte stalen deur perfect voor u. Zwart is een stoere en moderne kleur, waardoor het bij elke inrichting past. Vooral bij een industriële inrichting komt een zwarte stalen deur goed uit. Match de stalen deur in het zwart met uw zwarte kozijnen of laat de deur een echte blikvanger zijn in uw lichte interieur. Alle combinaties zijn mogelijk.

Zwarte stalen deur gerealiseerd door Blecks