De voordelen van de keuze voor staal

Een enkele stalen deur brengt veel voordelen met zich mee. Doordat de deur in een kleiner formaat is, schikt een enkele deur voor zowel de slaapkamer, woonkamer of voor een kantoor. Wil je meer privacy in de slaapkamer of op kantoor? Geen probleem, bij BLECKS kunt u kiezen uit verschillende soorten glas die voor uw privacy zorgen.

De enkele stalen deuren van BLECKS hebben een slank profiel wat zorgt voor een elegante uitstraling. Daarnaast worden de onderdelen aan elkaar gelast, in plaats van geschroefd. Dit zorgt ervoor dat de enkele stalen deur zijn stijfheid behoudt.

Enkele deur van staal in Barneveld gerealiseerd door Blecks

Ontelbare mogelijkheden voor de enkele stalen deur

Bij BLECKS zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf precies ontwerpen wat u voor ogen heeft. Wij worden graag uitgedaagd, niets in te gek. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om niet voor de standaard zwarte kleur te gaan, maar te kiezen voor bijvoorbeeld wit of brons. Ook andere RAL-tinten zijn mogelijk bij BLECKS. Verder kunnen wij uw stalen deur volledig op maat maken, vlakverdeling en handgrepen vallen hier ook onder.

Een enkele stalen deur gerealiseerd door Blecks
Configurator

Ontwerp uw eigen enkele stalen deur

Benieuwd hoe uw enkele deur eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Een enkele stalen deur in het zwart. De deur is stijlvol afgewerkt en gerealiseerd door Blecks

Enkele stalen deuren bij BLECKS

Bij BLECKS bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw enkele stalen deuren. Onze enkele stalen deuren zijn niet zomaar standaard stalen deuren. Een stalen deur van formaat, het ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens, dat zijn de stalen deuren van BLECKS. De enkele stalen deuren geven uw huis het fortuinlijke gevoel wat het verdient.

Een enkele deur met verschillende ramen. Deze zwarte deur is gerealiseerd door Blecks
De perfecte afwerking

Enkele stalen deuren

Onze enkele stalen deuren worden door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien van het gekozen hang- en sluitwerk. Als laatste wordt de stalen deur voorzien van de gewenste kleur. 

Heeft u toch genoeg ruimte voor een grotere deur? Dan kunt u een kijkje nemen bij onze dubbele stalen deuren. Met deze deuren haalt u een prachtig entree in huis. 

Stalen scharnierdeur in houten constructie gemaakt door Blecks
Enkele scharnierdeur met minimalistische handgreep in Uddel
Stalen scharnierdeur in houten constructie gemaakt door Blecks
Enkele scharnierdeur met minimalistische handgreep in Uddel