Stalen schuifdeur op maat van Blecks

Stalen schuifpuien

Stalen schuifpuien zijn de perfecte keuze om natuurlijk licht naar binnen te brengen en een naadloze verbinding tussen ruimtes te creëren. De toevoeging van een stalen schuifpui verbetert niet alleen het uiterlijk van uw interieur, maar biedt ook praktische voordelen.

Haal het licht naar binnen met een stalen schuifpui

Een stalen schuifpui van Blecks zorgt voor een maximale lichtinval, wat een gevoel van ruimtelijkheid creëert. De toevoeging van een stalen schuifpui aan uw huis laat het licht mooi door de ruimte stromen en verbindt verschillende ruimtes met elkaar.

Minimalistische schuifrail in woning Ter Aar

Opties en afwerking

Stalen schuifpuien zijn verkrijgbaar in een scala aan opties en afwerkingen die passen bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne, minimalistische uitstraling of een meer klassieke en rustieke stijl wilt, er is een stalen schuifpui voor elke voorkeur. Al onze stalen schuifpuien worden op maat gemaakt, hierdoor bent u volledig vrij om de schuifpui te ontwerpen die past bij uw stijl.

Deur achter stalen vaste pui

Kies de perfecte kleur en afwerking

Onze stalen schuifpuien zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren en daarnaast nog special kleuren. Steeds vaker kiezen mensen voor een stalen deur in het brons, deze warme tint voegt een vleugje luxe toe aan uw huis. Toch zijn de klassieke kleuren zwart en wit nog steeds geliefde keuzes door de tijdloze uitstraling. Daarnaast zijn er veel opties voor de vlakverdeling, voor mensen die houden van symmetrie, maar ook voor de mensen die houden van een wat speelser, asymmetrische vlakverdeling. Doordat we alles op maat produceren, kunnen we al uw ideeën uitwerken.  

Bronzen schuifdeuren met een afdekkap

Stalen schuifpui bij BLECKS

We maken uw stalen schuifpui volledig op maat. Onze schuifpuien zijn geen gewone puien. Ze bieden de perfecte balans tussen natuurlijk licht en stevig materiaal. Allemaal volgens uw persoonlijke voorkeuren!

Onze ervaren metaalbewerkers produceren uw stalen schuifpui met grote zorg op maat. Dit ambachtelijke werk wordt uitgevoerd in onze werkplaats in Barneveld. De profielen worden nauwkeurig op maat gesneden, deskundig gelast en voorzien van het door u gekozen hang- en sluitwerk.

Verborgen schuifdeurrail van staal

Ontwerp uw eigen stalen schuifpui

Bij Blecks bieden we op maat gemaakte stalen schuifpuien aan die u geheel zelf kunt ontwerpen om deze perfect bij uw woningen te laten passen. Bent u benieuwd naar onze stalen schuifpuien en de mogelijkheden die wij bieden? Ontwerp de stalen schuifpui die past bij uw woning en ontvang direct een prijsindicatie, of plan vrijblijvend een afspraak in.