Harmonica voor binnen en buiten

Harmonicadeuren, prachtige vouwwanden die ruimtes bij elkaar brengen. Harmonicadeuren bestaan uit meerdere delen die in een rail aan het plafond en in de vloer gemonteerd zijn. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast zorgt het staal voor een vleugje karakter aan de woning. De stalen harmonicadeuren kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden, het is maar net wat de wens is. Zo kunnen de stalen harmonicadeuren aan één zijde naar binnen schuiven, of in het midden gesplitst naar beide zijdes geschoven worden.

Op maat gemaakte stalen vouwwand van Blecks

Haal het licht naar binnen met een pui van staal

Door een stalen pui lijkt uw woning groter. Met een stalen pui deelt u namelijk uw interieur op, zo kunt u nieuwe ruimtes creëren. Door het verwerkte glas stroomt natuurlijk daglicht beter door de verschillende ruimtes. Dankzij de slanke profielen van onze stalen deuren profiteert u van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht. Kiest u ervoor om een stalen buitenpui te laten plaatsen? Dan kunt u nog meer profiteren van maximale lichtinval.

Zwarte stalen deuren stijlvol gerealiseerd door Blecks

Een stalen pui: mooi voor zowel binnen als buiten

Een stalen pui kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Kiest u ervoor om hem binnen te plaatsen? Dan creëert u nieuwe ruimtes in uw woning. Door het glas ontstaat er een open gevoel, waardoor de ruimte groter lijkt. Gaat u voor een stalen buitenpui, dan haalt u veel extra natuurlijk zonlicht naar binnen. Deze stalen pui bevestigen wij aan de buitenkant van uw woning. U hoeft niet bang te zijn voor kou van buiten, aangezien het dikke glas van onze puien dit zeer goed isoleert. 

Poolhouse met stalen vouwwand
Configurator

Ontwerp uw eigen stalen pui

Bent u benieuwd hoe uw op maat gemaakte stalen pui eruit gaat zien? BLECKSⓇ biedt u de mogelijkheid om online uw eigen deur te ontwerpen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw persoonlijke stalen deur op maat samenstellen. U ziet direct hoe uw stalen deuren eruit komen te zien en u ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet u in een 3D configurator.

Tuinkamer met stalen puien van Blecks
Vele kleurmogelijkheden

Alle mogelijkheden van stalen puien

Bij BLECKS kunnen wij uw pui uitvoeren in verschillende kleuren. U kunt gaan voor het klassieke zwart, of juist kiezen voor een unieke kleur zoals wit, brons of antraciet. Heeft u een specifieke kleur in gedachten die u graag wilt terugzien in uw pui? Dat is geen probleem, onze stalen puien zijn ook verkrijgbaar in een poedercoating in elke gewenste RAL-kleur. Bij ons vindt u de deur in de kleur die bij uw woning en wensen past.

Veranda met stalen vouwdeuren
Stalen vouwdeuren van Blecks in veranda
Buitenzijde van stalen puien van Blecks
Harmonicadeuren in poolhouse
Luxe tuinkamer met stalen puien van Blecks
Veranda met stalen vouwdeuren
Stalen vouwdeuren van Blecks in veranda
Buitenzijde van stalen puien van Blecks
Harmonicadeuren in poolhouse
Luxe tuinkamer met stalen puien van Blecks

Stalen pui bij BLECKS

Bij BLECKS maken wij uw stalen pui op maat. Onze stalen puien zijn niet zomaar standaard metalen deuren. De ultieme lichtinval, een stalen deur van formaat en dat allemaal geheel naar uw persoonlijke wens: dat zijn de stalen puien van BLECKS. Een op maat gemaakte stalen pui van BLECKS geeft uw huis het onbegrensde gevoel wat het verdient. 

Onze stalen puien worden door vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd. Dit werk wordt verricht in de werkplaats in Barneveld. De profielen worden op maat gezaagd, aan elkaar gelast en voorzien van het gekozen hang- en sluitwerk. Als laatste worden de stalen puien voorzien van de gekleurde poedercoating. 

Stalen buitenpui van Blecks